Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Koordinaatin toiminta päättyy nykyisen valtakunnallisen nuorisotyön ja -politiikan ohjelman myötä

Kuvaus

Valtakunnallisen nuorisoalan osaamiskeskustoimija Koordinaatin toiminta päättyy 31.3.2024. Koordinaatti on ollut nuorisotyön kehittäjä ja asiantuntija vuodesta 2006. Valtakunnallisen nuorisotyön ja -politiikan ohjelman (VANUPO) mukaisesti nykyisten osaamiskeskusten toiminta ja palvelut tulevat...

Alueelliset nuorisotyöpäivät

Kuvaus

Alueelliset nuorisotyöpäivät Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen nuorisotyöntekijöille järjestetään Kajaanissa 5.–6.10.2023. Koordinaatti osallistuu tapahtumaan! Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff on kohdattavissa Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan esittelypisteellä.

Oululainen nuorten tieto- ja neuvontatyö täyttää 30 vuotta

Kuvaus

Oululainen nuorten tieto- ja neuvontatyö juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Nyt muistellaan menneitä, mutta katse on suunnattu tulevaisuuteen.

Nuortenoulu.fi opetti, ettei hyvää verkkopalvelua rakenneta hetkessä

Kuvaus

Oulun kaupungin nuorisopalveluiden yhteistä verkkosivustoa ryhdyttiin rakentamaan noin neljä vuotta sitten. Prosessi on ollut monimutkainen mutta myös opettavainen. 

Sua varten somessa -hanke auttaa, kun nuori kohtaa häirintää

Kuvaus

Haitallinen käytös sosiaalisessa mediassa lisääntyy. Sua varten somessa -tiimi käy kuukausittain satoja keskusteluita erilaista häirintää kohdanneiden lasten ja nuorten kanssa.

Mistä on nuorisotyö tehty?

Kuvaus

Osaamisesta, alkajista, näkijöistä, tekijöistä, laista, strategioista, verkostoista, työstä, toiveista ja tavoitteista… Näistä on nuorisotyö tehty. Nuorisotyö on tehty myös yhteisestä tahtotilasta ja resursseista. Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff, osaamiskeskustoimija kolmessa...

Sateenkaarinuorten oma nuorisotalo toimii verkossa

Kuvaus

Verkkonuorisotalo Loiste toimii Discord-sovelluksen välityksellä. Tammikuussa alkanut toiminta on tavoittanut jo lukuisia nuoria.

Näin tuet nuorta kansainvälisessä kriisitilanteessa - koonti ammattilaisille

Kuvaus

Kokoamastamme listauksesta löydät ohjeita, kuinka tukea lapsia ja nuoria keskusteltaessa kansainvälisestä kriisitilanteesta.

Etsivä nuorisotyö nuoren rinnalla

Kuvaus

Työssäni etsivänä nuorisotyöntekijänä jokainen työpäiväni on takuuvarmasti erilainen. Koskaan en voi täysin ennakoida millaisia asioita työpäivän aikana tulee vastaan. Työni lähtee aina liikkeelle nuoren aidosta kohtaamisesta ja nuoren itse itselleen asettamista tavoitteista ja tarpeista. Nuorta...

Osallistu eurooppalaisen nuorisotiedotuspäivän kampanjaan somessa

Kuvaus

Kampanjan teemana on nuorten mielenterveys ja henkinen hyvinvointi. Tarkoituksena on rohkaista nuoria puhumaan tunteistaan, ongelmistaan ja peloistaan sekä nostaa esiin mielenterveyden ja henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä.

Tilaa aihepiirin Nuorisotyö RSS-syöte

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!