Hyppää pääsisältöön

NUSUVEFO

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumi eli NUSUVEFO on perustettu yhteistyöverkostoksi niille yleishyödyllisille organisaatioille, jotka työskentelevät verkossa nuorten parissa. NUSUVEFO ei ole yhdistys, vaan vapaa organisaatioiden yhteenliittymä. NUSUVEFO on olemassa jäseniään varten.

NUSUVEFOssa toimii tällä hetkellä yli 60 erilaista organisaatiota, joissa työskentelee satoja nuorisoalan ammattilaisia nuorille suunnatun verkkotyön parissa. Mikäli organisaatiosi on kiinnostunut NUSUVEFOn toiminnasta ja liittymään mukaan verkostoon niin voit kysyä lisätietoja Koordinaatista Marko Pesonen, marko.pesonen@ouka.fi tai p. 044 703 8324.

Kiinnostuneet organisaatiot voivat hakea NUSUVEFOn jäsenorganisaatioksi alla olevan linkin kautta. Jäsenyydet hyväksytään kuukausittain kokoontuvassa kehittäjäryhmässä. Jäsenyys on organisaatioille maksutonta.

NUSUVEFOn jäsenyyshakemuksen pääset täyttämään tämän linkin kautta

Kaikki kiinnostuneet voivat tilata itselleen NUSUVEFOn uutiskirjeen, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa, syys- ja marraskuussa sekä helmi- ja huhtikuussa.

Tilaa NUSUVEFOn uutiskirje tämän linkin kautta.

Tutustu tarkemmin NUSUVEFOn toimintaan

Alla löytyy NUSUVEFOn toimintaan liittyviä uutisia ja artikkeleita. Verkoston toiminnasta löytyy lisätietoa myös valikon kautta.

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!