Hyppää pääsisältöön

NUSUVEFO

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumi eli Nusuvefo on perustettu yhteistyöverkostoksi niille yleishyödyllisille organisaatioille, jotka työskentelevät verkossa nuorten parissa. Nusuvefo ei ole yhdistys, vaan vapaa organisaatioiden yhteenliittymä. Nusuvefo on olemassa jäseniään varten.

Nusuvefo on perustettu vuonna 2007. Verkoston toimintaa luotsaa kehittäjäryhmä, jonka roolina on mm. hyväksyä Nusuvefon uudet jäsenet, valmistella yleiskokoukset ja linjata Nusuvefon toimintaa. Kehittäjäryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa. Nusuvefon toiminta on puoluepoliittisesti sitoutumatonta. Verkoston arvot perustuvat YK:n Lapsen oikeuksien sopimukseen.

Nusuvefon jäsenistölle suunnattuja seminaareja järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Seminaareissa jäsenet vaihtavat kuulumisia ja kuulevat verkkotyöhön liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Kokousten välillä työskentely tapahtuu yhteisesti sovituissa teemallisissa työryhmissä ja verkossa.

Jos organisaatiosi on kiinnostunut Nusuvefon jäsenyydestä, ota yhteys Mika Pietilään (mika.pietila@ouka.fi). Organisaatiot voivat jättää hakemuksen jäsenorganisaatioksi verkkolomakkeella.

>> TILAA NUSUVEFON UUTISKIRJE TÄMÄN LINKIN KAUTTA

 

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!