Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Koordinaatti – Suunta kohti nuorisoalan osaamiskeskusten yhteenliittymiä

Kuvaus

Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff on nuorisoalan pitkän linjan ammattilainen, asiantuntija Suomessa ja tunnustettu tekijä Euroopassa. Tässä artikkelissa Jaana pohtii osaamiskeskusprosessia, Koordinaatin tulevia näkymiä ja koronatilanteen vaikutuksia nuorisotyöhön.

Vinkkejä verkkokohtaamiseen nuorisotyössä

Kuvaus

Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi nuorisotyötä tehdään nyt tavallista enemmän verkossa. Me Koordinaatissa kokosimme vinkkejä verkkokohtaamiseen nuorisotyössä. Vinkit on suunnattu erityisesti nuorisotyöntekijöille, joille verkkokohtaaminen on uutta.

Polkuja maailmalle - työvälineitä kansainvälisyysohjaukseen

Kuvaus

Nuorten elämä ei ole tauolla vaikka korona sitä monin tavoin haastaakin. Nuoret ovat edelleen kiinnostuneita kansainvälistymisestä ja etsivät siihen erilaisia mahdollisuuksia poikkeusaikanakin.

Greening Youth Information Services -julkaistu

Kuvaus

Eurooppalaiset nuorten tieto- ja neuvontatyön verkostot ERYICA ja Eurodesk ovat yhteistyössä julkaisseet oppaan "Greening Youth Information Services". Oppaassa tarkastellaan nuorten tieto- ja neuvontatyön roolia ilmastonmuutoksessa ja annetaan konkreettisia esimerkkejä hyvistä käytännöistä...

ERYICAn vuosiraportti 2019 on julkaistu

Kuvaus

ERYICA (European Youth Information and Counselling Agency) on julkaissut raportin toiminnasta vuodelta 2019.

Tilastotietoa nuorten tieto- ja neuvontatyöstä

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastot löytyvät nyt Nuorisotilastot.fi-sivustolta.

YIntro - ensiaskeleet nuorten tieto- ja neuvontatyöhön -verkkokoulutus

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön peruskoulutus YIntro antaa hyvän perustan nuorten tieto- ja neuvontatyölle. Koulutus auttaa ymmärtämään nuorten tieto- ja neuvontatyön toimintaympäristön moninaisuutta ja tunnistamaan nuorten tiedontarpeet. Koulutus järjestään kokonaisuudessaan verkkokoulutuksena...

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut nähdään riittävinä, mutta tiedotusta tulee tehostaa

Kuvaus

Aluehallintovirastot arvioivat peruspalvelujen saatavuutta lakisääteisesti joka toinen vuosi. Miltä kesäkuussa 2020 julkaistu arviointi näyttää nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden näkökulmasta?

Vuonna 2019 nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa asioi ennätysmäärä nuoria

Kuvaus

Nutitilastot.fi-palvelun vuoden 2019 tilastoista selviää, että nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluiden käyttö lisääntyi edellisvuosista. Suurin osa palveluiden käyttäjistä oli 18–24-vuotiaita. Palveluita käytettiin eniten paikan päällä asioiden.

Tilaa aihepiirin Nuorten tieto- ja neuvontatyö RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!