Hyppää pääsisältöön

Viestintä

Viestintä on keskeinen Koordinaatin palvelu nuorisoalan toimijoille ja sidosryhmille.

Viestimme palveluistamme ja toiminnastamme nuorisoalan toimijoille ja sidosryhmille viestintäkanavissamme. Erityisesti jaamme tietoa osaamiskeskusteemoihimme keskittyvistä ajankohtaisista aiheista sekä hyvistä malleista ja toimintatavoista. Myös organisaatiot voivat viestiä kauttamme. Tuotamme artikkeleita ja uutiskirjeitä sekä tavoitamme eri kohderyhmiä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi tuotamme julkaisuja sekä materiaaleja viestinnän tueksi.

Koordinaatti.fi-verkkopalvelu

Koordinaatti.fi on nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisille ja muille nuorisoalan toimijoille, kuten alan opiskelijoille, opettajille ja eri nuorisoalan organisaatioille suunnattu verkkopalvelu. Koordinaatti vastaa verkkopalvelun sisällöntuotannosta ja ylläpidosta. Koordinaatti.fi:ssä julkaistaan uutisia, tietoa tapahtumista sekä Puheenvuoro-artikkeleita.  

Koordinaatin toiminta päättyy 31.3.2024, jonka jälkeen emme enää päivitä verkkopalveluamme.

Puheenvuoro-artikkelin kirjoittaminen Koordinaatti.fi-palveluun 

Puheenvuoro-artikkeleissa syvennytään nuorisoalan ajankohtaisiin aiheisiin. Kirjoittajiksi ovat tervetulleita nuorisoalan ammattilaiset sekä muut asiantuntijat. Jos olet kiinnostunut tuottamaan Puheenvuoro-artikkelin Koordinaatti.fi-palveluun, ota yhteyttä: nutikoordinaatio@ouka.fi.

Katso artikkelin kirjoitusohjeet täältä.

Koordinaatti-uutiskirje 

Koordinaatin uutiskirje lähetetään sähköpostitse aina kuukauden viimeisenä maanantaina (poislukien heinäkuu). Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Koordinaatin osaamiskeskustoiminnasta ja nuorisoalalta. 

Uutiskirjeen toimittaminen päättyi maaliskuun 2024 lopussa. 

Viestintä sosiaalisessa mediassa

Viestimme Koordinaatin sosiaalisen median kanavissa ajankohtaisista uutisistamme, artikkeleistamme, tapahtumistamme ja materiaaleistamme. Jaoimme somekanavissamme myös muiden nuorisoalan toimijoiden tuottamia nuorisoalan ammattilaisille suunnattuja sisältöjä. Suljimme somekanavamme 15.3.2024 alkaen.

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!