Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Verkostoyhteistyö

Koordinaatti toimii yhteistyössä eri tahojen kanssa kehittääkseen työmuotoa ja luodakseen edellytyksiä yhdenvertaisille nuorten tieto- ja neuvontapalveluille. Työmme perustuu monialaiseen, verkostomaiseen yhteistyöhön, jolla varmistamme palveluiden saavutettavuutta ja laatua. Yhteistyöllä on voitu tukea nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisten toimintaedellytyksiä sekä kehittää heidän ammattitaitoaan.

Viestintä

Koordinaatin viestinnän tärkeimpiä välineitä ovat uutiskirjeet, verkkopalvelut, sosiaalisen median palvelut, artikkelit ja julkaisut. Lisäksi meiltä saa tilattua markkinointimateriaaleja.

Nuortenideat.fi

Nuortenideat.fi (Ungasidéer.fi) on valtakunnallinen vaikuttamispalvelu nuorille ja organisaatioille. Kaksikielinen palvelu on osa oikeusministeriön demokratiapalveluita.

Verkkopalvelut

Koordinaatti vastaa kolmen valtakunnallisen verkkopalvelun ylläpidosta ja sisällöntuottamisesta. Nuortenelämä.fi ja Nuortenideat.fi ovat valtakunnallisia nuorille suunnattuja verkkopalveluja. Nutitilastot.fi on nuorten tieto- ja neuvontapalveluille suunnattu tilastointiin käytettävä verkkopalvelu.

Osaamisen vahvistaminen

Koordinaatista löytyy asiantuntijuutta niin kouluttamiseen ja koulutusten suunnitteluun kuin erilaisten palveluiden ja hankkeiden konsultointiin nuorten tieto- ja enuvontatyössä sekä osallisuudessa ja vaikuttamisessa.

Konsultointi

Voit tilata meiltä tarpeiden ja toiveiden mukaisesti räätälöityä konsultointia nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden käynnistämiseksi ja kehittämiseksi.

Tilaa aihepiirin Etusivulle nostettu palvelu RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!