Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Osaamiskeskus Kanuunan helmet

Kuvaus

Osaamiskeskus Kanuunan helmet -verkkotilaisuudessa esitellään Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan kehittämistyön helmiä. Merkkaa kalenteriin ja tule kuulolle!

Kehittäminen

Koordinaatin osaamiskeskustavoitteet ja –tehtävät sisältävät myös kehittämistyötä.

DesYIgn-toolkit

DesYIgn-toolkitin avulla voit tutustua palvelumuotoilun hyödyntämiseen nuorten tieto- ja neuvontatyössä. Toolkit sisältää perustiedot DesYIgn-palvelumuotoiluprosessista sekä tietoa menetelmistä, joita voi hyödyntää palvelumuotoilussa.

Palvelumuotoilu tekee tuloaan nuorisotyöhön

Kuvaus

Eurooppalaisessa yhteistyössä toteutetussa DesYIgn-hankkeessa on kehitetty erilaisia tapoja, joiden avulla palvelumuotoilua voidaan hyödyntää nuorten tieto- ja neuvontapalvelujen kehityksessä.

DesYIgn-esittelyvideo

DesYIgn-palvelumuotoiluprosessin ja koulutusmateriaalien esittelyvideo.

MOODI21-webinaari

Kuvaus

"Koordinaatti tänään" on aiheena MOODI21-webinaarissa. Keväällä 2020 aloitti kuusi valtakunnallista nuorisoalan osaamiskeskusta, joista Koordinaatti on mukana kolmessa. Koordinaatin asiantuntijat esittelevät millaisten teemojen kanssa työskentelemme sekä millaisia palveluita Koordinaatti tuottaa...

Palvelumuotoilu tieto- ja neuvontapalveluiden kehittämisessä

Kuvaus

Koordinaatti on mukana kansainvälisessä DesYIgn-hankkeessa, jossa kehitetään palvelumuotoilun keinoin nuorten tieto- ja neuvontapalveluita.

Tilaa aihepiirin DesYIgn-hanke RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!