Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Koordinaatin DesYIgn-palvelumuotoilukoulutus kehittämisen tukena

Kuvaus

Tapu Sirkka osallistui Koordinaatin toteuttamaan DesYIgn-verkkokoulutukseen viime talvena. Koulutuksessa keskityttiin siihen, millaisia palvelumuotoilun menetelmiä voidaan hyödyntää ketterässä nuorten tieto- ja neuvontapalvelujen kehittämisessä. Tapu työskentelee suunnittelijana Lasten ja nuorten...

Palvelumuotoilussa pääosassa nuoret ja nuorten tarpeet

Kuvaus

Nuorten tarpeisiin vastaavan palvelun toteuttamisessa tärkeää on vahva yhteistyö ja vuorovaikutus kohderyhmän kanssa. Palkitsevaa työntekijälle on saada nuoret tuntemaan, että he ja heidän mielipiteensä ovat tärkeitä ja merkityksellisiä palvelujen kehittämisessä. DesYIgn-palvelumuotoilukoulutuksen...

Hankkeet

Koordinaatti osallistuu verkostoimaiseen yhteiskehittämiseen ja on toimijoiden asiantuntijatukena nuorisoalan kehittämistyössä. Toimimme kumppanina ja asiantuntijana erilaisissa kehittämistehtävissä ja -teemoissa nuorisoalan toimijoiden tueksi sekä edistäen yhteiskehittämisellä laadukkaita ja saavutettavia nuorisotyön palveluita.

Koordinaatti sijoittuu osaamiskeskustehtävissään rakenteellisesti osaksi Oulun kaupungin nuorisopalveluita.

Osaamiskeskus Kanuunan helmet

Kuvaus

Osaamiskeskus Kanuunan helmet -verkkotilaisuudessa esitellään Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan kehittämistyön helmiä. Merkkaa kalenteriin ja tule kuulolle!

DesYIgn-toolkit

DesYIgn-toolkitin avulla voit tutustua palvelumuotoilun hyödyntämiseen nuorten tieto- ja neuvontatyössä. Toolkit sisältää perustiedot DesYIgn-palvelumuotoiluprosessista sekä tietoa menetelmistä, joita voi hyödyntää palvelumuotoilussa.

Palvelumuotoilu tekee tuloaan nuorisotyöhön

Kuvaus

Eurooppalaisessa yhteistyössä toteutetussa DesYIgn-hankkeessa on kehitetty erilaisia tapoja, joiden avulla palvelumuotoilua voidaan hyödyntää nuorten tieto- ja neuvontapalvelujen kehityksessä.

DesYIgn-esittelyvideo

DesYIgn-palvelumuotoiluprosessin ja koulutusmateriaalien esittelyvideo.

MOODI21-webinaari

Kuvaus

"Koordinaatti tänään" on aiheena MOODI21-webinaarissa. Keväällä 2020 aloitti kuusi valtakunnallista nuorisoalan osaamiskeskusta, joista Koordinaatti on mukana kolmessa. Koordinaatin asiantuntijat esittelevät millaisten teemojen kanssa työskentelemme sekä millaisia palveluita Koordinaatti tuottaa...

Kehittäminen

Koordinaatin osaamiskeskustavoitteet ja –tehtävät sisältävät myös kehittämistyötä.

Palvelumuotoilu tieto- ja neuvontapalveluiden kehittämisessä

Kuvaus

Koordinaatti on mukana kansainvälisessä DesYIgn-hankkeessa, jossa kehitetään palvelumuotoilun keinoin nuorten tieto- ja neuvontapalveluita.

Tilaa aihepiirin DesYIgn-hanke RSS-syöte

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!