Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 21.2.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Helmikuun keskusteluryhmän alustavana aiheena on mediakasvatus. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 24.1.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Tammikuun tapaamisessa keskustellaan tekoälyn hyödyntämisestä. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 14.12.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Joulukuun keskusteluryhmässä keskustellaan nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisista suuntaviivoista. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Alueelliset nuorisotyöpäivät

Kuvaus

Alueelliset nuorisotyöpäivät Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen nuorisotyöntekijöille järjestetään Kajaanissa 5.–6.10.2023. Koordinaatti osallistuu tapahtumaan! Koordinaatin kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff on kohdattavissa Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan esittelypisteellä.

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 25.10.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Lokakuun tapaamisessa keskustellaan kansainvälisyysohjauksesta. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä 22.11.

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyön keskusteluryhmä on avoin kaikille työmuodosta kiinnostuneille. Tervetuloa keskustelemaan nuorten tieto- ja neuvontatyön eri teemoista ja ajankohtaisista aiheista!

Oululainen nuorten tieto- ja neuvontatyö täyttää 30 vuotta

Kuvaus

Oululainen nuorten tieto- ja neuvontatyö juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Nyt muistellaan menneitä, mutta katse on suunnattu tulevaisuuteen.

Verkostomainen yhteistyö varmisti Nuortenelämä.fi-palvelun saatavuuden

Kuvaus

Koordinaatin ylläpitämä verkkopalvelu Nuortenelämä.fi palveli nuoria, nuorten parissa toimijoita sekä nuorisoalan opiskelijoita lähes kymmenen vuoden ajan. Tässä Puheenvuorossa kerron Nuortenelämä.fi-palvelun tärkeimmästä toimintaedellytyksestä – yhteistyöstä. Millaista yhteistyötä teimme...

Koordinaatti Kanuunan verkostopäivillä

Kuvaus

Koordinaatti osallistuu Kanuunan verkostopäiville, jossa tarjolla runsas kattaus ohjelmaa kunnallisen nuorisotyön tekijöiltä, siitä vastaavilta ja sitä tutkivilta ammattilaisilta. Katso, mitä Koordinaatin ohjelmaosuuksissa on luvassa!

Tilaa aihepiirin Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus RSS-syöte

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!