Hyppää pääsisältöön

Tiimin esittely

Koordinaatin toiminta on päättynyt 31.3.2024.
Koordinaatti on toiminut osa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelujen nuorisopalveluita vuodesta 2006.
Kiitämme nuorisoalan toimijoita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista!

Viisi hymyilevää henkilöä värikkäissä raidallisissa paidoissa.

Kehittämispäällikkö Jaana Fedotoff

Työnkuvaani Koordinaatissa on sisältynyt strateginen ja operatiivinen vastuu Koordinaatin osaamiskeskustehtävistä, mikä sisälsi hallinnollisten sekä henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävien lisäksi erilaisia substansseihini liittyviä asiantuntijatehtäviä, koulutussuunnittelua ja kouluttamista sekä alan kehittämistä osana osaamiskeskustehtäviämme. 

Olen ollut mukana osaamiskeskustehtäviemme teemoihin liittyvissä asiantuntijaryhmissä muun muassa digitaaliseen osallisuuteen, elinikäiseen ohjaukseen sekä kansainväliseen yhteistyöhön liittyen.

Olen vastannut Koordinaatin toiminnasta vuodesta 2006, jolloin keskuksen toiminta aloitettiin. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (YAMK) ja ammatillinen opettaja. Lisäksi minulla on tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sekä laaja skaala muun muassa johtamiseen, viestintään ja saavutettavuuteen liittyviä koulutuksia.

Yhteystiedot: p. 044 703 8215, jaana.fedotoff(at)ouka.fi

Suunnittelija Pirjo Kovalainen

Työni Koordinaatin suunnittelijana on keskittynyt valtakunnallisen nuorisoalan osallisuuden osaamiskeskuksen digitaalisen osallisuuden ja vaikuttamisen tehtäviin. Muita työtehtäviäni Koordinaatissa on ollut koulutussuunnittelu ja kouluttajana toimiminen nuorten tieto- ja neuvontatyön aiheissa sekä muita Koordinaatin palveluihin liittyviä tehtäviä.

Olen työskennellyt Koordinaatissa suunnittelijana toukokuusta 2019 lähtien. Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK). Nuorisotyön ja nuorten parissa olen työskennellyt vuodesta 1988, mm. nuorisokahvilassa, erityisnuorisotyössä sekä nuorisokodissa. Nuorten tieto- ja neuvontatyön pariin päädyin vuonna 1999, jolloin aloitin työni tietopalveluohjaajana Oulun kaupungin nuorten tieto- ja neuvontakeskus Napissa.

Välillä olen työskennellyt myös mm. Oulun nuorisopalvelujen kehittämishankkeessa projektipäällikkönä kehittäen nuorten tieto- ja neuvontaverkkopalvelua sekä alueellisia palveluja Oulussa sekä Oulun seudulla nuorten tieto- ja neuvontatyön aluekoordinaattorina.

Yhteystiedot: p. 044 703 8303, pirjo.kovalainen(at)ouka.fi

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!