Hyppää pääsisältöön

Osaamisen vahvistaminen

Koordinaatin toiminta päättyy 31.3.2024, jonka jälkeen osaamisen vahvistamisen palvelumme eivät ole enää saatavilla. 

Koordinaatin toiminta on kohdistunut keskeisesti nuorisoalan osaamisen vahvistamiseen nuorten tieto- ja neuvontatyössä, digitaalisuudessa sekä osallisuudessa ja vaikuttamisessa.

Koordinaatti Akatemia on päättynyt

Koordinaatin toiminta on päättynyt. Koordinaatista löytyy asiantuntijuutta kouluttamiseen sekä koulutussuunnitteluun. Lisäksi konsultoimme ja sparraamme muun muassa palveluiden kehittämisessä teemoista, jotka liittyvät nuorille suunnattuihin tieto-, neuvonta- ja ohjaustyöhön, erityisesti digitaalisiin palveluihin ja ympäristöihin sekä osallisuuteen ja vaikuttamiseen. Koordinaatin osaamiskeskustoimintaan liittyvät koulutukset, konsultoinnit ja sparraukset ovat maksuttomia. 

Koordinaatin koulutuskokonaisuutta kutsutaan nimellä Koordinaatti AkatemiaKoordinaatti Akatemian koulutukset kohdentuvat nuorisoalan eri tehtävissä toimivien monialaisen osaamisen vahvistamiseen erityisesti nuorille suunnatussa tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä, digitaalisuudessa ja nuorten osallisuuden edistämisessä.

Opintokokonaisuuksia on toteutettu lähiopetuksena ja verkossa. Olemme tarjonneet mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen vahvistamiseen nuorisotyön ammattilaisille tai alaa opiskeleville.

Koordinaatti Akatemian opintokokonaisuuksin voi tutustua suoraan tämän linkin kautta tai valitsemalla valikosta Koordinaatti Akatemia.
 

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!