Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Tilaa Kysy, kohtaa ja kuuntele -opas ja esittely

Kuvaus

Opas tarjoaa nuorisoalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville perustiedot nuorten kohtaamasta seksuaalisesta houkuttelusta ja seksuaaliväkivallasta sekä ennaltaehkäisyn näkökulmasta tärkeistä taidoista, joita voidaan vahvistaa osana nuorisotyötä ja -toimintaa. Opas on julkaistu suomeksi ja...

Maailma avoinna - kansainvälistymisen polkuja tässä ajassa -materiaalit

Maailma avoinna - kansainvälistymisen polkuja tässä ajassa -materiaalit 9.12.2020.

Perehdy seksuaalisen houkuttelun ennaltaehkäisyyn verkkokurssilla

Kuvaus

Koordinaatti on julkaissut verkkokurssin, jonka avulla voit perehtyä seksuaalisen houkuttelun tunnistamiseen ja ennaltaehkäisyyn nuorisotyössä. Verkkokurssi on toteutettu ns. itseopiskeluperiaatteella, eli voit suorittaa kurssin itsenäisesti omassa aikataulussa. Verkkokurssille osallistuminen on...

Verkostot nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittäjinä

Esittely Koordinaatista ja verkostoista Humakin opiskelijoille 25.9.2020.

Oulu 17.2.2020 -materiaalit

Groomingin ja seksuaaliväkivallan ehkäisy nuorisotyössä -koulutustilaisuuden materiaalit

Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -koulutus

Kuvaus

Koordinaatti järjestää yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa Mikkelissä 13.3.2020 koulutustilaisuuden. Koulutus on suunnattu nuorisotyön ammattilaisille (kunnat, järjestöt, seurakunnat) sekä nuorten parissa vapaaehtoisesti töitä tekeville, sekä alaa opiskeleville.

Youth information and network development -projekti palkittiin Virossa

Kuvaus

Viron opetus- ja tiedeministeriö on palkinnut Youth information and network development -projektin parhaana nuorisotyön saavutuksena vuonna 2019. Projekti toteutettiin osaamiskeskus Koordinaatin ja Wisecoachin yhteistyönä. Projektia rahoitti Viron nuorisotyön keskus ENTK.

Webinaarit ja koulutukset: grooming ja seksuaaliväkivalta

Kuvaus

Groomingin tunnistaminen ja ennaltaehkäisy nuorisotyössä -hankkeessa järjestetään koulutuksia ja webinaareja nuorisotyön ammattilaisten ja nuorten parissa vapaaehtoisesti työtä tekevien osaamisen vahvistamiseksi.

Osaamisen vahvistaminen

Koordinaatista löytyy asiantuntijuutta niin kouluttamiseen ja koulutusten suunnitteluun kuin erilaisten palveluiden ja hankkeiden konsultointiin nuorten tieto- ja enuvontatyössä sekä osallisuudessa ja vaikuttamisessa.

Tilaa aihepiirin Koulutus RSS-syöte

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!