Hyppää pääsisältöön
Kuva koulutustilanteesta, jossa istuu ihmisiä.

Osaamisen vahvistaminen

Koordinaatin toiminta kohdentuu keskeisesti nuorisoalan osaamisen vahvistamiseen nuorten tieto- ja neuvontatyössä, digitaalisuudessa sekä osallisuudessa ja vaikuttamisessa.

Koordinaatti Akatemia

Koordinaatissa löytyy asiantuntijuutta kouluttamiseen sekä koulutussuunnitteluun. Lisäksi konsultoimme ja sparraamme muun muassa palveluiden kehittämisessä teemoista, jotka liittyvät nuorille suunnattuihin tieto-, neuvonta- ja ohjaustyöhön, erityisesti digitaalisiin palveluihin ja ympäristöihin sekä osallisuuteen ja vaikuttamiseen. Koordinaatin osaamiskeskustoimintaan liittyvät koulutukset ja konsultoinnit ovat maksuttomia. 

Koordinaatin koulutuskokonaisuutta kutsutaan nimellä Koordinaatti AkatemiaKoordinaatti Akatemian koulutukset kohdentuvat nuorisoalan eri tehtävissä toimivien monialaisen osaamisen vahvistamiseen erityisesti nuorille suunnatussa tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä, digitaalisuudessa ja nuorten osallisuuden edistämisessä.

Opintokokonaisuuksia toteutetaan lähiopetuksena ja verkossa. Näin tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan osaamisen vahvistamiseen nuorisotyön ammattilaisille tai alaa opiskeleville.

Koordinaatti Akatemian opintokokonaisuuksin voi tutustua suoraan tämän linkin kautta tai valitsemalla valikosta Koordinaatti Akatemia.
 

Tarvitsetko koulutusta, konsultointia tai sparrausta?

Onko esimerkiksi palveluiden järjestämisessä kehittämiskohteita, joihin kaipaisitte apua? Koordinaatti tukee nuorisoalan toimijoita paikallisesti toimivimpien ratkaisujen löytämisessä niin, että myös nuoria kuullaan ja osallistetaan mukaan. Yhteinen suunnittelu on hyvä aloittaa ajoissa, jotta koulutuksen, konsultoinnin tai sparrauksen suunnitteluun ja järjestämiseen jää riittävästi aikaa. 

Tilaa konsultointi tai sparraus

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!