Hyppää pääsisältöön

Nuorten tieto- ja neuvontatyön Let’s talk! -verkkokeskustelut jatkuvat helmikuussa

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontatyötä tekevät ammattilaiset Pohjoismaista ja Baltian maista ovat tervetulleita keskustelemaan sekä jakamaan työhönsä liittyviä kokemuksiaan ja ideoitaan Let’s talk! -keskusteluryhmään! Keskustelujen tavoitteena on vahvistaa nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevien verkostoitumista sekä lisätä vertaistukea ja nuorten tieto- ja neuvontatyön näkyvyyttä.
Let's talk! keskusteluryhmän mainoskuva. Tekstinä "Let's talk! about Youth Information. Nordic-Baltic YI Group." Kuvassa myös ERYICA:n yhteistyökumppaneiden logo.

Sisältö

Vuorossaan toinen Let’s talk! -verkkokeskustelu järjestetään Teamsissa 14.2.2024 klo 10.00–11.00 (9.00–10.00 CET). Tällä kertaa keskustellaan nuorisotiedotuksen etiikasta sosiaalisessa mediassa. Keskustelua ohjaa nuorisotiedotusyksikön päällikkö Kadri Koort (Education and Youth Board of Estonia). Liity helmikuun keskusteluun tästä linkistä: https://bit.ly/LetsTalkYInfo.  

Keskusteluja ei tallenneta, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Jokaiselle keskustelulle on oma linkki, josta viestimme aina erikseen. Kielenä on englanti – peruskielitaito riittää.

Keskustelujen mahdollistajana on ERYICA Nordic-Baltic nuorten tieto- ja neuvontatyön työryhmä. Työryhmän tavoitteena on tarjota turvallinen keskusteluympäristö nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden ammattilaisille kokemusten jakamiseen, vertaistukeen sekä verkostoitumiseen. Tarkoituksena on keskustella työn tavoitteista, ajassa liikkuvista teemoista ja ilmiöistä sekä nostaa esiin kysymyksiä yhdessä pohdittavaksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Mukana ovat tällä hetkellä seuraavat maat ja organisaatiot:  

Viro (Education and Youth Board), Suomi (Koordinaatti), Liettua (LIJOT), Norja (Forum för Ungdomsinformasjonskontor) ja Ruotsi (Lidingö Stad). 

Lisätietoja:

Kadri Koort, Education and Youth Board of Estonia: kadri.koort@harno.ee 
Jaana Fedotoff, Koordinaatti: jaana.fedotoff@ouka.fi    
Imre Simon, ERYICA: imre.simon@eryica.org 

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!