Hyppää pääsisältöön

Let’s talk! – Tervetuloa keskustelemaan nuorten tieto- ja neuvontatyöstä Pohjoismaiden ja Baltian maiden keskusteluryhmään

Kuvaus

Nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevät Pohjoismaiden ja Baltian maiden ammattilaiset ovat tervetulleita keskustelemaan ja jakamaan työhönsä liittyviä kokemuksiaan ja ideoitaan Let’s talk! -verkkokeskusteluryhmään. Tule mukaan ja verkostoidu, opi muilta sekä jaa omia kokemuksiasi!
Let's talk! keskusteluryhmän mainoskuva. Tekstinä "Let's talk! about Youth Information. Nordic-Baltic YI Group." Kuvassa myös ERYICA:n yhteistyökumppaneiden logo.

Sisältö

Let's talk! -verkkokeskustelut alkavat tammikuussa 2024 ja jatkuvat koko vuoden. Koordinaatti (Suomi) järjestää keskusteluryhmän ensimmäisen tapaamisen, jonka aiheena on nuorten tieto- ja neuvontatyö tänään. Keskustelu on 17.1.2024 klo 10.00 (9.00 CET) Teamsissa. Liity keskusteluun tästä linkistä: https://bit.ly/LetsTalkYI.

Let´s talk! -verkkokeskusteluryhmän tavoitteena on vahvistaa nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevien verkostoitumista sekä lisätä vertaistukea ja nuorten tieto- ja neuvontatyön näkyvyyttä. Tule mukaan, jaa omia kokemuksiasi ja opi muilta!

Keskustelut Teamsissa kestävät tunnin, eikä niitä tallenneta. Jokaiselle keskustelulle on oma linkki, josta viestimme aina erikseen. Kielenä on englanti – peruskielitaito riittää. Ei ennakkoilmoittautumista. 

ERYICA Nordic-Baltic nuorten tieto- ja neuvontatyön työryhmän jäsenet järjestävät Let's talk! -verkkokeskustelut. Mukana on tällä hetkellä seuraavat maat ja organisaatiot: Viro (Education and Youth Board), Suomi (Koordinaatti), Liettua (LIJOT), Norja (Forum för Ungdomsinformasjonskontor) and Ruotsi (Lidingö Stad). 

Lisätietoja:

Kadri Koort, Education and Youth Board of Estonia: kadri.koort@harno.ee
Jaana Fedotoff, Koordinaatti: jaana.fedotoff@ouka.fi   
Imre Simon, ERYICA: imre.simon@eryica.org   

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!