Hyppää pääsisältöön

Viestintä

Viestintä on keskeinen Koordinaatin palvelu nuorisoalan toimijoille ja sidosryhmille.

Viestintä on keskeinen Koordinaatin palvelu nuorisoalan toimijoille ja sidosryhmille. Viestimme palveluistamme, toiminnastamme ja erityisesti jaamme tietoa ajankohtaisista aiheista sekä hyvistä malleista ja toimintatavoista. Me viestimme ja myös organisaatiot voivat viestiä kauttamme. Tuotamme artikkeleita ja uutiskirjeitä sekä tavoitamme eri kohderyhmiä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi tuotamme julkaisuja sekä muuta materiaalia ja markkinointimateriaalia maksuttomasti viestinnän tueksi.

Uutiskirjeet

Koordinaatti-uutiskirje 

Koordinaatin uutiskirje lähetetään sähköpostitse aina kuukauden viimeisenä maanantaina (poislukien heinäkuu). Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Koordinaatin osaamiskeskustoiminnasta ja nuorisoalalta. Julkaisemme uutiskirjeessä myös muiden nuorisoalan toimijoiden uutisia.

Tilaa Koordinaatti-uutiskirje tämän linkin kautta.

Tutustu julkaistuihin uutiskirjeisiin.

Ole yhteydessä, kun haluat viestiä ajankohtaisista asioista uutiskirjeessämme. Uutisten toivotaan liittyvän erityisesti Koordinaatin työn teemoihin: nuorten tieto- ja neuvontatyö, digitaalinen nuorisotyö ja osallisuus sekä media- ja informaatiolukutaito. Lisäksi aihe: seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisy. Suosimme lyhyitä tekstejä, joissa mukana lisätietolinkki.

Sisällöt uutiskirjeeseen sähköpostitse: nutikoordinaatio@ouka.fi. Liitä mukaan vaakakuva, jota voimme käyttää uutisen yhteydessä.

NUSUVEFOn uutiskirje 

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) uutiskirje toimitetaan neljä kertaa vuodessa, ja se on suunnattu NUSUVEFOn jäsenjärjestöille sekä nuorten kanssa verkossa työskenteleville. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaiset NUSUVEFOn jäsenjärjestöjä koskevat uutiset ja tapahtumat. NUSUVEFOn uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: Marko Pesonen, marko.pesonen(at)ouka.fi. 

Tilaa NUSUVEFOn uutiskirje tämän linkin kautta

Käyttöehdot ja tietosuoja

Tilaamalla uutiskirjeitämme ja liittymällä sähköpostilistoillemme annat luvan siihen, että sinulle lähetetään uutiskirje sekä muita ajankohtaisia tiedotteita tarvittaessa. Antamiasi tietoja käsittelee Koordinaatin henkilöstö. Koordinaatti ei luovuta tietoja ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin. Sähköpostirekisterit on sijoitettu MailChimp-palvelun palvelimelle EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, joten tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Lisätietoja MailChimpin "Terms of Use" ja "Privacy Policy" -dokumenteista osoitteessa Mailchimp.com/legal

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla tilauslomakkeelta kohta "Hyväksyn käyttöehdot" ja sen jälkeen klikkaa sivun lopussa "Tilaa uutiskirje". Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä "Poista minut tältä listalta".

Koordinaatti.fi-verkkopalvelu

Koordinaatti.fi on nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisille ja muille nuorisoalan toimijoille, kuten alan opiskelijoille, opettajille ja eri nuorisoalan organisaatioille suunnattu verkkopalvelu. Koordinaatti vastaa verkkopalvelun sisällöntuotannosta ja ylläpidosta. Koordinaatti.fi:ssä julkaistaan uutisia, tietoa tapahtumista sekä Puheenvuoro-artikkeleita.  

Jos mielessäsi on jokin ajankohtainen nuorisoalan uutinen, julkaisu tai tapahtuma, vinkkaa siitä meille: nutikoordinaatio@ouka.fi. Uutisoimme ajankohtaisista asioista uutiskirjeessämme sekä Ajankohtaista-palstalla.

Puheenvuoro-artikkelin kirjoittaminen Koordinaatti.fi-palveluun 

Puheenvuoro-artikkeleissa syvennytään nuorisoalan ajankohtaisiin aiheisiin. Kirjoittajiksi ovat tervetulleita nuorisoalan ammattilaiset sekä muut asiantuntijat. Jos olet kiinnostunut tuottamaan Puheenvuoro-artikkelin Koordinaatti.fi-palveluun, ota yhteyttä: nutikoordinaatio@ouka.fi.

Katso artikkelin kirjoitusohjeet täältä.

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!