Hyppää pääsisältöön

Viestintä

Viestintä on keskeinen Koordinaatin palvelu nuorisoalan toimijoille ja sidosryhmille.

Viestintä on keskeinen Koordinaatin palvelu nuorisoalan toimijoille ja sidosryhmille. Viestimme palveluistamme, toiminnastamme ja erityisesti jaamme tietoa ajankohtaisista aiheista sekä hyvistä malleista ja toimintatavoista. Me viestimme ja myös organisaatiot voivat viestiä kauttamme. Tuotamme artikkeleita ja uutiskirjeitä sekä tavoitamme eri kohderyhmiä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi tuotamme julkaisuja sekä muuta materiaalia ja markkinointimateriaalia maksuttomasti viestinnän tueksi.

Uutiskirjeet

Koordinaatti-uutiskirje 

Koordinaatin uutiskirje lähetetään sähköpostitse aina kuukauden viimeisenä maanantaina (poislukien heinäkuu). Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Koordinaatin osaamiskeskustoiminnasta ja nuorisoalalta. Julkaisemme uutiskirjeessä myös muiden nuorisoalan toimijoiden uutisia.

Ole yhteydessä, kun haluat viestiä ajankohtaisista asioista uutiskirjeemme välityksellä. Ilmoitukset uutiskirjeeseen sähköpostitse: nutikoordinaatio@ouka.fi. Liitä mukaan vaakakuva, jota voimme käyttää uutisen yhteydessä.

Tilaa Koordinaatti-uutiskirje tämän linkin kautta.

Tutustu julkaistuihin uutiskirjeisiin.

NUSUVEFOn uutiskirje 

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) uutiskirje toimitetaan neljä kertaa vuodessa, ja se on suunnattu NUSUVEFOn jäsenjärjestöille sekä nuorten kanssa verkossa työskenteleville. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaiset NUSUVEFOn jäsenjärjestöjä koskevat uutiset ja tapahtumat. NUSUVEFOn uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: Marko Pesonen, marko.pesonen(at)ouka.fi. 

Tilaa NUSUVEFOn uutiskirje tämän linkin kautta

Nutitilastot.fi-uutiskirje

Liittymällä nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastointipalvelu Nutitilastot.fi:n sähköpostilistalle, tilaat käyttäjille muutaman kerran vuodessa postitettavan uutiskirjeen. Jos olet Nutitilastot.fi-palvelun käyttäjä, mutta et vielä uutiskirjeen tilaaja, pyydä uutiskirjeen tilauslinkki Riina Papinaholta, sähköposti: riina.papinaho(at)ouka.fi.

Kysyttävää-uutiskirje

Liittymällä valtakunnallisen Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun Kysyttävää-palstan vastaajien sähköpostilistalle saat muutaman kerran vuodessa lähetettävän vastaajien uutiskirjeen, johon kootaan ajankohtaisia asioita Kysyttävää-palstaan ja kysymyksiin vastaamiseen liittyen. Jos olet Kysyttävää-palstan vastaaja, mutta et vielä uutiskirjeen tilaaja, pyydä uutiskirjeen tilauslinkki Riinalta, sähköposti: riina.papinaho(at)ouka.fi.

Käyttöehdot ja tietosuoja

Tilaamalla uutiskirjeitämme ja liittymällä sähköpostilistoillemme annat luvan siihen, että sinulle lähetetään uutiskirje sekä muita ajankohtaisia tiedotteita tarvittaessa. Antamiasi tietoja käsittelee Koordinaatin henkilöstö. Koordinaatti ei luovuta tietoja ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin. Sähköpostirekisterit on sijoitettu MailChimp-palvelun palvelimelle EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, joten tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Lisätietoja MailChimpin "Terms of Use" ja "Privacy Policy" -dokumenteista osoitteessa Mailchimp.com/legal

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla tilauslomakkeelta kohta "Hyväksyn käyttöehdot" ja sen jälkeen klikkaa sivun lopussa "Tilaa uutiskirje". Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä "Poista minut tältä listalta".

Koordinaatti.fi-verkkopalvelu

Koordinaatti.fi on nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisille ja muille nuorisoalan toimijoille, kuten alan opiskelijoille, opettajille ja eri nuorisoalan organisaatioille suunnattu verkkopalvelu. Koordinaatti vastaa verkkopalvelun sisällöntuotannosta ja ylläpidosta. Koordinaatti.fi:ssä julkaistaan uutisia, tietoa tapahtumista sekä Puheenvuoro-artikkeleita.  

Jos mielessäsi on jokin ajankohtainen nuorisoalan uutinen, julkaisu tai tapahtuma, vinkkaa siitä meille: nutikoordinaatio@ouka.fi. Uutisoimme ajankohtaisista asioista Ajankohtaista-palstalla sekä uutiskirjeessämme.  

Puheenvuoro-artikkelin kirjoittaminen Koordinaatti.fi-palveluun 

Puheenvuoro-artikkeleissa syvennytään nuorisoalan ajankohtaisiin aiheisiin. Kirjoittajiksi ovat tervetulleita nuorisoalan ammattilaiset sekä muut asiantuntijat. Jos olet kiinnostunut tuottamaan Puheenvuoro-artikkelin Koordinaatti.fi-palveluun, ota yhteyttä: nutikoordinaatio@ouka.fi.  

Ohjeet Puheenvuoro-artikkelin kirjoittamiseen: 

 • Ideoi ja lisää artikkelille leipätekstin lisäksi ingressi, pääotsikko ja mahdollisuuksien mukaan muutama väliotsikko luettavuutta helpottamaan.  
 • Valitse artikkelille 20–70 merkin (sis. välilyönnit) pituinen pääotsikko. 
 • Ilmoita kirjoittajan nimi, titteli ja organisaatio. 
 • Artikkelin suosituspituus: noin 3 000 merkkiä (sis. välilyönnit).  
 • Toimita artikkelin mukana vähintään kaksi kuvaa:  
  • Kuva kirjoittajasta: selkeä kasvokuva, koko 80 x 80 px.  
  • Artikkelin pääkuva: vaakakuva, koko 1440 x 700 px.  
  • Kuvien tiedostomuoto: jpg. 
  • Huomioi kuvien tekijänoikeudet.
  • Tarvittaessa voimme skaalata kuvat mainittuihin kokoihin. 
  • Tarvittaessa voimme valita kuvapankistamme artikkelille pääkuvan. 
  • Voit toimittaa artikkelin mukana myös muita aiheeseen liittyviä kuvituskuvia lisättäväksi artikkeliin.
 • Huomioi artikkelin sisällössä: 
  • Valitse artikkelille avainsana, joka esiintyy pääotsikossa, mieluiten ensimmäisenä. (Esim. “Nuorisotyö muuttaa muotoaan”) 
  • Käytä valitsemaasi avainsanaa samassa muodossa myös ingressissä sekä leipätekstissä vähintään 1–2 kertaa: mieluiten ainakin ensimmäisessä ja viimeisessä kappaleessa. 
  • Mainitse avainsana myös väliotsikoissa vähintään 1–2 kertaa. 
 • Ilmoita sosiaalisen median kanavasi, jos haluat, että tägäämme sometilisi viestiessämme somessa artikkelista (IG, FB, Twitter, LinkedIn).
  • Ilmoita myös, jos haluat, että käytämme jotain tiettyjä hashtageja.

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut -haku

Koordinaatti.fi:ssä löytyy Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut -haku. Jos palveluidenne yhteystiedot muuttuvat tai ne puuttuvat kokonaan Koordinaatti.fi:stä, ilmoita asiasta Koordinaattiin. Tiedot voi ilmoittaa  yhteystietolomakkeella. Palveluiden yhteystiedot päivitetään samalla myös valtakunnalliseen  Nuortenelämä.fi-verkkopalveluun

 

Markkinointimateriaalit

Koordinaatti markkinoi nuorten tieto- ja neuvontatyötä sekä Nuortenelämä.fi-verkkopalvelua mm. tapahtumissa, seminaareissa, julkaisuissa ja sosiaalisessa mediassa. 

Tuotamme vuosittain erilaisia sähköisiä ja painettuja markkinointimateriaaleja nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston työn tueksi. Materiaalit ovat maksuttomia. 

Sähköisiä materiaaleja sekä printtimateriaaleja on tilattavissa Materiaalit-sivultamme.

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!