Hyppää pääsisältöön

Vaikuttavuusverkoston tapaaminen: Verkkonuorisotyön vaikuttavuus

Ajankohta

Kellonaika

09:00

- 11:00

Paikka

Zoom

Kuvaus

Vaikuttamisverkoston tapaamisessa aiheena on verkkonuorisotyön vaikuttavuus. Koordinaatin suunnittelija Marko Pesonen esittelee Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen fasilitoimaa työpajakokonaisuutta, jossa tavoitteena oli edistää viiden NUSUVEFOn jäsenorganisaation verkkonuorisotyön arviointityötä ja vaikuttavuuden mittaamista. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
Ilmoittaudu tapahtumaan Hymyilevä silmälasipäinen lyhyttukkainen henkilö, jolla vihreä paita, josta napit auki. Alla musta paita, jossa Koordinaatti-logo. Marko Pesonen.

Sisältö

Vaikuttavuusverkosto on Allianssin ja Opintokeskus Siviksen koordinoima verkosto Allianssin ja Siviksen jäsenjärjestöissä sekä yleisesti nuorisoalalla vaikuttavuusasioiden parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille. 

Vaikuttavuusverkoston tavoitteena on saada parhaat käytännöt entistä laajempaan käyttöön, tarjota vertaistukea samojen teemojen parissa työskenteleville sekä antaa inspiraatiota vaikuttavuus- ja arviointityön vahvistamiseen nuorisoalalla. 

Verkosto on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille, eikä tapaamisiin osallistuminen vaadi tiettyä työnkuvaa. Tapaamisista on hyötyä esimerkiksi järjestöjen toiminnanjohtajille ja asiantuntijoille, jotka vastaavat työssään esimerkiksi rahoitushakemusten laadinnasta ja toiminnan raportoimisesta, toiminnansuunnittelusta tai järjestön viestinnästä. Osallistuaksesi verkoston tapaamiseen sinun ei tarvitse olla vaikuttavuuden arvioinnin asiantuntija, vaan kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Verkoston tapaamisen aiheena 27.9. on verkkonuorisotyön vaikuttavuus. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu toteutti Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen toimeksiannosta vuonna 2021 tutkimuksen verkkonuorisotyön vaikuttavuuden mittaamisen nykytilasta ja tulevaisuuden visioista. Raportin yhtenä suosituksena oli verkkonuorisotyön vaikuttavuuden arvioinnin kehittämistyön edistäminen Koordinaatin koordinoiman Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) verkostossa. 

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskuksen Verke ja Koordinaatti fasilitoivat keväällä 2023 neljän tapaamiskerran työpajakokonaisuuden, jossa tavoitteena oli edistää viiden NUSUVEFOn jäsenorganisaation verkkonuorisotyön arviointityötä ja vaikuttavuuden mittaamista. Koordinaatin suunnittelija Marko Pesonen esittelee työpajatyöskentelyn taustaa, tuloksia ja pohdintoja tulevaisuuden verkkonuorisotyön vaikuttavuuden arviointiin liittyen. Esittelyn jälkeen luvassa keskustelua aiheesta. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.9.2023. 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!