Hyppää pääsisältöön

Digiraati-verkkopalvelun esittely: Vapaaehtoistoiminta Digiraadissa

Ajankohta

Kellonaika

09:00

- 10:00

Paikka

Microsoft Teams

Kuvaus

Digiraati-esittelyssä teemana on tällä kertaa vapaaehtoistoiminta Digiraadissa. Aiheesta puhumassa on Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen Digiraadin koordinaattori Henriika Lassinharju. Tervetuloa mukaan!
Digiraati-verkkopalvelun etusivu, jossa kaksi hymyilevää nuorta ja teksti: Osallistu, keskustele, vaikuta! Digiraati-palvelussa voit osallistua keskusteluun sinua kiinnostavista ajankohtaisista aiheista.

Sisältö

Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen Digiraadeissa työntekijöiden lisäksi toimii joukko vapaaehtoisia. Tule kuulemaan, kun Henriika Lassinharju kertoo vapaaehtoisten roolista ja tehtävistä Digiraadissa! Esittelyn jälkeen on aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille. 

Tilaisuuteen ei ole ilmoittautumista. Merkitse tilaisuus kalenteriisi ja klikkaa linjoille tästä Teams-osallistumislinkistä!

Digiraati on alusta ja menetelmä lasten ja nuorten kuulemiseen sekä vuoropuheluun lasten, nuorten ja päättäjien välillä. Digiraatia on kehitetty yhteistyössä oikeusministeriön, kansallisen lapsistrategian, Osallisuuden osaamiskeskuksen, lasten ja nuorten parissa toimivien kansalaisjärjestöjen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön kesken.

Ota yhteyttä

Pirjo Kovalainen
pirjo.kovalainen(a)ouka.fi
044 703 8303

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!