Hyppää pääsisältöön

Materiaalit

Nuorisotyölliset nuorten tieto- ja neuvontapalvelut muuttuvassa toimintaympäristössä – Selvitys nuorten tieto- ja neuvontapalveluista 2018-2019

Tämä selvitystyö on tulosta opetus- ja kulttuuriministeriön ja valtakunnallisen nuorisoalan osaamiskeskus Koordinaatin välillä käydyistä neuvotteluista osana nuorisoalan osaamiskeskusprosessia vuodenvaihteessa 2017-2018. Prosessin ja siihen liittyvien neuvottelujen tuloksena opetus- ja kulttuuriministeriö asetti Koordinaatille tavoitteet ja tehtävät osaamiskeskuskaudelle 2018-2019. 

Selvitystyö vastaa osaltaan tehtävään, jonka tavoitteena on nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittäminen sekä ymmärryksen ja osaamisen vahvistaminen työmuodosta. Tarkoituksena on ollut selvittää, miten nuorten tieto- ja neuvontatyö asemoituu ja kehittyy muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarkastelemme selvityksessä nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden saatavuutta, sen eri palvelumuotoja ja suhdetta muihin toimijoihin, esimerkiksi Ohjaamoihin.

Voit ladata tämän julkaisun pdf-muodossa tältä sivulta, tai tilata tämän tuotteen maksutta Lisää tilaukseen -painikkeesta, joka lisää tuotteen ostoskoriisi.

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!