Hyppää pääsisältöön

Digiraati-verkkopalvelun esittely 28.2.

Ajankohta

Kellonaika

10:00

- 11:00

Paikka

Microsoft Teams

Kuvaus

Koordinaatti järjestää säännöllisesti matalan kynnyksen Digiraati-esittelytilaisuuksia verkossa. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa esitellään Digiraadin käytön mahdollisuuksia osana nuorten kuulemista. Tule mukaan keskustelemaan ja kysymään Digiraadin hyödyntämisestä!
Digiraati-verkkopalvelun etusivu, jossa kaksi hymyilevää nuorta ja teksti: Osallistu, keskustele, vaikuta! Digiraati-palvelussa voit osallistua keskusteluun sinua kiinnostavista ajankohtaisista aiheista.

Sisältö

Tilaisuudessa Koordinaatin suunnittelija Pirjo Kovalainen esittelee Digiraadin käytön mahdollisuuksia. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Digiraadista ja sen käyttöönotosta! Ei ennakkoilmoittautumista.

Helmikuun Digiraati-esittely on keskiviikkona 28.2.2024 klo 10–11. Tervetuloa mukaan!

Liity mukaan tästä Teams-linkistä

Digiraati on alusta ja menetelmä lasten ja nuorten kuulemiseen sekä vuoropuheluun lasten, nuorten ja päättäjien välillä. Digiraatia on kehitetty yhteistyössä oikeusministeriön, kansallisen lapsistrategian, Osallisuuden osaamiskeskuksen, lasten ja nuorten parissa toimivien kansalaisjärjestöjen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön kesken.

Digiraatia pilotoidaan parhaillaan ministeriöissä, hyvinvointialueilla ja kunnissa. Pilottiin pääsee mukaan osallistumalla Digiraadin esittelyyn ja lyhytkoulutukseen, jonka jälkeen on mahdollista tilata raadin järjestäjän käyttäjäoikeudet. Digiraadin käyttö on maksutonta.

Ota yhteyttä

Pirjo Kovalainen
pirjo.kovalainen(a)ouka.fi
044 703 8303

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!