Hyppää pääsisältöön

Listaus avainsanalle

Koordinaatti-uutiskirje nro 10 | 2023

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirje kokoaa yhteen Koordinaatin tuoreimmat osaamiskeskuskuulumiset. Vinkkaamme uutiskirjeessä myös muista nuorisoalan ajankohtaisista uutisista, julkaisuista ja tapahtumista. (Päivitetty 27.11.2023)

Koordinaatin uutiskirjeet

Tällä sivulla voit tilata Koordinaatti-uutiskirjeen ja Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) uutiskirjeen. Voit lisäksi tutustua jo julkaistuihin Koordinaatti-uutiskirjeisiin. Katso myös ohjeet, miten voit viestiä uutiskirjeemme kautta ajankohtaisista nuorisoalan uutisista.

Koordinaatin uutiskirje nro 3 | 2022

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeestä löydät Koordinaatin uusimmat osaamiskeskuskuulumiset. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista koulutuksista, tapahtumista ja julkaisuista.

Koordinaatin uutiskirje nro 2 | 2022

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeestä löydät Koordinaatin uusimmat osaamiskeskuskuulumiset. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista koulutuksista, hakuajoista, teemaviikoista ja tapahtumista.

Koordinaatin uutiskirje nro 1 | 2022

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeestä löydät Koordinaatin tuoreimmat osaamiskeskuskuulumiset. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista koulutuksista, hakuajoista ja tilaisuuksista.

Koordinaatin uutiskirje 14/2021

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeestä löydät Koordinaatin tuoreimmat osaamiskeskuskuulumiset. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisia uutisia ja tilaisuuksia.

Koordinaatin uutiskirje 13/2021

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeestä löydät Koordinaatin tuoreimmat osaamiskeskuskuulumiset. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista uutisista ja kampanjoista.

Koordinaatin uutiskirje 12/2021

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeestä löydät Koordinaatin tuoreimmat uutiset koottuna. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista uutisista, tapahtumista ja julkaisuista.

Koordinaatin uutiskirje 11/2021

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeestä löydät Koordinaatin tuoreimmat uutiset koottuna. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista uutisista, koulutuksista ja julkaisuista.

Koordinaatin uutiskirje 10/2021

Kuvaus

Koordinaatti-uutiskirjeestä löydät Koordinaatin tuoreimmat uutiset ja tapahtumat koottuna. Vinkkaamme myös nuorisoalan ajankohtaisista uutisista, tapahtumista ja tutkimuksista.

Tilaa aihepiirin Uutiskirje RSS-syöte

Pysy ajan tasalla Koordinaatin osaamiskeskuskuulumisista

Tilaa uutiskirje!