Hoppa till huvudinnehåll

Tjänsten Ungdomsliv.fi upphör

Kuvaus

Den riksomfattande informations- och rådgivningstjänsten för unga på nätet Ungdomsliv.fi upphör att gälla i slutet av mars 2023.
Kolme nuorta istuu tuoleilla kääntyneinä yhden nuoren kädessä olevaa puhelinta kohti.

Brödtext

Kundservicen och användningen av tjänsten Ungdomsliv.fi upphör den 31 mars 2023. Chatten för tjänsten Ungdomsliv.fi är öppen för sista gången den 13 mars. Webbtjänstens Frågor-spalten betjänar fram till den 15 mars. 

Det är inte längre kostnadseffektivt att förnya det gränssnitt som behövs och att uppdatera innehållet i en tio år gammal tjänst. Det finns inte heller resurser för ändringsarbeten eller att bygga upp en ny tjänst. 

Tjänsten Ungdomsliv.fi har under åren stött tusentals unga i livets olika situationer och frågor både på finska och svenska. Ämnena har varierat från att hitta sig själv till människorelationer och reflektioner i självständighetsfasen. Dessutom har unga haft tillgång till informationsområdet Levande livet, spalten Frågor och chatten. Under årens lopp har hundratals proffs svarat på ungas frågor. Vi tackar dem för deras viktiga arbete. De som svarat har genom sitt arbete varit ett viktigt stöd för unga.  

Tjänsten Ungdomsliv.fi genomfördes tillsammans med ungdomsarbetare med en chatbot som heter NEbonen (på finska). Det görs en modell av att bygga en chatbot och den kommer att vara tillgänglig för aktörer inom ungdomsarbetet. 

Koordinaatti tackar alla som varit med i att utveckla tjänsten Ungdomsliv.fi. Vi tackar i synnerhet de proffs som svarat på de ungas frågor och alla unga som vi har stött på genom åren. 

Kontaktuppgifter:

Jaana Fedotoff  

E-mail: jaana.fedotoff(at)ouka.fi  

Tel. 044 703 8215  
 

Riina Papinaho 

E-mail: riina.papinaho(at)ouka.fi  

Tel. 040 669 3629

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!