Viestintä

Koordinaatin viestinnän tärkeimpiä välineitä ovat uutiskirjeet, verkkopalvelut, sosiaalisen median palvelut, artikkelit ja julkaisut. Viestintään liittyvissä asioissa yhteyshenkilö on suunnittelija Heidi Leppäkari.

Uutiskirjeiden tilaus: www.koordinaatti.fi/uutiskirjeet.

Markkinointimateriaalit

Koordinaatti markkinoi nuorten tieto- ja neuvontatyötä sekä Nuortenelämä.fi ja Nuortenideat.fi -verkkopalveluita mm. tapahtumissa, seminaareissa, julkaisuissa ja sosiaalisessa mediassa.

Tuotamme vuosittain erilaisia sähköisiä ja painettuja markkinointimateriaaleja maksutta nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä Nuortenideat.fi:n yhteyshenkilöiden työn tueksi. Materiaalit ovat maksuttomia. Printtimateriaalien tilauslomake: www.koordinaatti.fi/materiaalitilaus.

Sähköisiä materiaaleja on saatavilla materiaalipankissa.

Koordinaatti-uutiskirje

Nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkostolle lähetetään sähköpostitse kahden viikon välein uutiskirje, johon kootaan ajankohtaiset tieto- ja neuvontatyötä sekä nuorisotyötä koskevat asiat. Lue aiempia uutiskirjeitä materiaalipankissa.

Julkaisemme uutiskirjeessä nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä muiden nuorisoalan toimijoiden uutisia. Ole yhteydessä, kun haluat viestiä ajankohtaisista asioista uutiskirjeemme välityksellä. Ilmoitukset on toimitettava viimeistään julkaisua edeltävänä arkipäivänä. Julkaisupäivämäärät alla.

Ilmoitukset uutiskirjeeseen sähköpostitse: Heidi Leppäkari, etunimi.sukunimi@ouka.fi

Uutiskirjeen julkaisupäivät 2018:
13/2018: tiistai 21.8.
14/2018: tiistai 4.9.
15/2018: tiistai 18.9.
16/2018: tiistai 2.10.
17/2018: tiistai 16.10.
18/2018: tiistai 30.10.
19/2018: tiistai 13.11.
20/2018: tiistai 27.11.
21/2018: tiistai 11.12. (vuoden viimeinen)

Koordinaatin sidosryhmien uutiskirje

Koordinaatin sidosryhmien uutiskirje on tarkoitettu Koordinaatin sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. Uutiskirjeeseen kootaan tietoa Koordinaatin palveluista ja ajankohtaisia uutisia, artikkeleita, kansainvälisiä kuulumisia sekä tärkeää tietoa hankkeista, nuorisopoliittisia asioista sekä yhteistyömahdollisuuksista. Sisältö räätälöidään sidosryhmien tarpeita kuunnellen.

Uutiskirje julkaistaan neljä kertaa vuodessa. Koordinaatin sidosryhmien uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: Elisa Hietala, etunimi.sukunimi@ouka.fi Ilmoitukset on toimitettava viimeistään viisi arkipäivää ennen julkaisua. Julkaisupäivämäärät alla.

Uutiskirjeen julkaisupäivät 2018:
1/2018: syyskuu 2018
2/2018: marraskuu 2018

Nuortenideat.fi-uutiskirje

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi:stä kootaan oma uutiskirje, joka lähetetään palvelun moderaattoreiden ja yhteyshenkilöiden sähköpostilistalle kerran kuukaudessa. Uutiskirjeestä voi lukea moderaattoreiden työtä sekä palvelua yleisesti koskevat uutiset ja esimerkiksi tiedot Koordinaatin järjestämistä koulutuksista ja tapahtumista.

Yhteydenotot uutiskirjettä koskevissa asioissa: tuki@nuortenideat.fi

Nusuvefon uutiskirje

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (Nusuvefo) uutiskirje toimitetaan neljä kertaa vuodessa, ja se on suunnattu kaikille Nusuvefon jäsenjärjestöille sekä nuorten kanssa verkossa työskenteleville. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaiset Nusuvefon jäsenjärjestöjä koskevat uutiset ja tapahtumat.

Nusuvefon uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä joko lomakkeella tai sähköpostilla: Elisa Hietala, etunimi.sukunimi@ouka.fi Ilmoitukset on toimitettava viimeistään viisi arkipäivää ennen julkaisua. Julkaisupäivämäärät alla.

Uutiskirjeen julkaisupäivät 2018:
1/2018: maanantai 3.9.
2/2018: maanantai 5.11.

Sosiaalinen media

Facebook:

Koordinaatti
Nuortenelämä.fi
Nuortenideat.fi


Ryhmä: Nuorten toimitukset

Twitter:

@Koordinaatti
@nuortenelama
@nuortenideat

Instagram:

@koordinaatti
@nuortenelama
@nuortenideat

YouTube:

Koordinaatti
Nuortenelama
Nuortenideat
 

Blogi

Koordinaatin työntekijöiden blogia voit lukea Koordinaatin sivuilla kohdassa Blogi.

Artikkelit ja julkaisut

Koordinaatti tuottaa vuosittain erilaisia sähköisiä ja painettuja julkaisuja sekä artikkeleita. Raportit ja julkaisut ovat ladattavissa materiaalipankista.

Julkaisemme säännöllisesti asiantuntija-artikkeleita Koordinaatti.fi-verkkopalvelussa. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut artikkelin kirjoittamisesta. Lisätietoja kohdassa Media.