Ajankohtaista

Nuorten tieto- ja neuvontatyön tuoreimmat
uutiset ja ajankohtaiset asiat.

14.08.2018

Ilmoittaudu MOODI18-tapahtumaan 19.9. mennessä

Koordinaatti järjestää MOODI18 – Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämispäivät Helsingissä Metropol Hietaniemessä 4.-5. lokakuuta. Teemana on Nuorten tieto- ja neuvontatyö tänään - näkymiä ja huomioita.

 

06.07.2018

Kohdataan-webinaarisarja verkko-ohjauksesta syksyllä

Tervetuloa osallistumaan osaamiskeskus Koordinaatin Kohdataan-webinaareihin! Sarjassamme paneudutaan syksyn aikana internetin sekä nousevien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin nuorille suunnatussa tieto-, neuvonta- ja ohjaustyössä. Jokaisessa jaksossa on mukana asiantuntijavieras keskustelemassa ja vastaamassa kysymyksiin.

 

05.07.2018

Alueellisen verkostoyhteistyön yhdyspinnat -tapaamiset

Kohtaamo järjestää yhteistyössä Valtakunnallisen työpajayhdistyksen ja Koordinaatin kanssa aluekierroksen syksyllä 2018. Tapaamisia järjestetään yhteensä neljällä eri paikkakunnalla; Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Päivät on suunnattu aluehallintovirastojen nuorisoasioista vastaaville, elinikäisen ohjauksen ELO-verkostoille ja työpajojen, etsivän nuorisotyön, Ohjaamojen sekä nuorten tieto- ja neuvontatyön alueellisille koordinaattoreille.

 

04.07.2018

EU:n nuorisostrategia 2019-2027

Euroopan komissio ehdottaa EU:n uuden nuorisostrategian sisällöiksi seuraavat kolme pääkohtaa:

 

27.06.2018

Koordinaatti lomailee ja palvelee kesän aikana

Lomailemme kesän ajan porrastetusti niin, että joku henkilökunnasta on koko ajan tavoitettavissa. Voit lähettää sähköpostia Koordinaatin yhteiseen sähköpostilaatikkoon: nutikoordinaatio@ouka.fi. Kiireellisissä asioissa voit ottaa yhteyttä puhelimitse suunnittelija Elisa Hietalaan: 040 356 6405. Elisa on tavoitettavissa koko kesän ajan.

 

25.06.2018

Hankekoulutus 11.9. Helsingissä

Koordinaatti, Verke ja aluehallintoviranomaiset järjestävät hankepäivän AVEilta avustusta saaneille digitaalisen nuorisotyön ja tieto- ja neuvontatyön hankkeille.

 

20.06.2018

Koordinaatin tiimin uusin vahvistus Sara Peltola

Koordinaatin tiimi vahvistui entisestään verkossa kohtaamisen asiantuntemuksella, kun Sara Peltola aloitti työt suunnittelijana kesäkuun puolivälissä.

 

19.06.2018

Muutoksia Koordinaatin henkilöstössä ja kesän ajan yhteydenotot

Suunnittelija Merja-Maaria Oinas jää pois Koordinaatin tiimistä 13. heinäkuuta. Uutena työntekijänä on tällä viikolla aloittanut Sara Peltola, jonka vastuulle tulevat Nuortenideat.fi:n arviointiin ja kehittämiseen liittyvät tehtävät sekä muun muassa Koordinaatin koulutusten suunnittelu ja kehittäminen sekä koulutusten järjestäminen.

 

19.06.2018

Kevätkauden viimeinen uutiskirje

Kevätkauden viimeinen Koordinaatti-uutiskirje on julkaistu ja luettavissa verkossa. Palaamme asiaan kesätauon jälkeen tiistaina 21. elokuuta.

 

11.06.2018

Nusuvefon tietosuojakoulutukset Oulussa ja Helsingissä

Toukokuussa 2018 astui voimaan tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR), joka on aiheuttanut muutoksia organisaatioiden tietosuojaan. Tietosuoja-asetusta sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

 

Pages