Hoppa till huvudinnehåll

Let´s talk! -verkkokeskusteluryhmä Pohjoismaiden ja Baltian maiden nuorten tieto- ja neuvontatyöntekijöille

Datum

Tid

10:00

- 11:00

Plats

Microsoft Teams

Kuvaus

Pohjoismaiden ja Baltian maiden nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevät ammattilaiset ovat tervetulleita keskustelemaan ja jakamaan työhönsä liittyviä kokemuksiaan ja ideoitaan Let's talk! -verkkokeskusteluryhmään. Keskustelujen tavoitteena on vahvistaa nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa työskentelevien verkostoitumista sekä lisätä vertaistukea ja nuorten tieto- ja neuvontatyön näkyvyyttä.
Let's talk! keskusteluryhmän mainoskuva. Tekstinä "Let's talk! about Youth Information. Nordic-Baltic YI Group." Kuvassa myös ERYICA:n yhteistyökumppaneiden logo.

Brödtext

Let's talk! -verkkokeskustelut alkoivat tammikuussa ja jatkuvat koko vuoden. Kolmannen tapaamisen 13.3.2024 klo 10–11 (9–10 CET) aiheena on "Youth information and youth participation". Keskustelua ohjaa tällä kertaa Pepe Herrera Lidingön kunnasta Ruotsista.

Keskustelujen mahdollistajana on ERYICA Nordic-Baltic nuorten tieto- ja neuvontatyön työryhmä. Työryhmän tavoitteena on tarjota turvallinen keskusteluympäristö nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden ammattilaisille kokemusten jakamiseen, vertaistukeen sekä verkostoitumiseen. Tarkoituksena on keskustella työn tavoitteista, ajassa liikkuvista teemoista ja ilmiöistä sekä nostaa esiin kysymyksiä yhdessä pohdittavaksi.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan nuorten tieto- ja neuvontatyöstä! Keskustelut käydään englanniksi – peruskielitaito riittää. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tule mukaan keskusteluun tästä Teams-linkistä: bit.ly/LetsTalkMarch

Kontakta

Kadri Koort, Education and Youth Board of Estonia: kadri.koort@harno.ee
Jaana Fedotoff, Koordinaatti: jaana.fedotoff@ouka.fi
Imre Simon, ERYICA: imre.simon@eryica.org

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!