Hoppa till huvudinnehåll
Kaksi nuorta naisoletettua työpisteillä katsovat toisiaan hymyillen.

Koordinaatin uutiskirjeet

Tällä sivulla voit tilata Koordinaatti-uutiskirjeen ja Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) uutiskirjeen. Voit lisäksi tutustua jo julkaistuihin Koordinaatti-uutiskirjeisiin.

Koordinaatti-uutiskirje 

Vuonna 2024 Koordinaatin uutiskirje lähetetään 15.1., 5.2., 19.2., 4.3. ja 18.3. sähköpostitse tilaajille. Uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa Koordinaatin osaamiskeskustoiminnasta ja nuorisoalalta. 

Koordinaatin toiminta päättyy 31.3.2024, jonka myötä lopetamme uutiskirjeen toimittamisen.

Tilaa Koordinaatti-uutiskirje tämän linkin kautta

NUSUVEFOn uutiskirje 

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (NUSUVEFO) uutiskirje toimitetaan neljä kertaa vuodessa, ja se on suunnattu NUSUVEFOn jäsenjärjestöille sekä nuorten kanssa verkossa työskenteleville. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaiset NUSUVEFOn jäsenjärjestöjä koskevat uutiset ja tapahtumat. NUSUVEFOn uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: Marko Pesonen, marko.pesonen(at)ouka.fi. 

Tilaa NUSUVEFOn uutiskirje tämän linkin kautta

Käyttöehdot ja tietosuoja

Tilaamalla uutiskirjeitämme ja liittymällä sähköpostilistoillemme annat luvan siihen, että sinulle lähetetään uutiskirje sekä muita ajankohtaisia tiedotteita tarvittaessa. Antamiasi tietoja käsittelee Koordinaatin henkilöstö. Koordinaatti ei luovuta tietoja ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin. Sähköpostirekisterit on sijoitettu MailChimp-palvelun palvelimelle EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, joten tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Lisätietoja MailChimpin "Terms of Use" ja "Privacy Policy" -dokumenteista osoitteessa Mailchimp.com/legal

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla tilauslomakkeelta kohta "Hyväksyn käyttöehdot" ja sen jälkeen klikkaa sivun lopussa "Tilaa uutiskirje". Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä "Poista minut tältä listalta".

 

Koordinaatti-uutiskirjeet vuodelta 2024

Koordinaatti-uutiskirjeet vuodelta 2023

Koordinaatti-uutiskirjeet vuodelta 2022

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om alla våra tjänster, evenemang, utbildning och projekt.

Prenumerera nyhetsbrev!