Viestintä

Koordinaatin viestinnän tärkeimpiä välineitä ovat uutiskirjeet, verkkopalvelut, sosiaalisen median palvelut, artikkelit ja julkaisut.

Kaikkien uutiskirjeidemme tilauslinkit löydät omalta sivultaan.

Markkinointimateriaalit

Koordinaatti markkinoi nuorten tieto- ja neuvontatyötä sekä Nuortenelämä.fi ja Nuortenideat.fi -verkkopalveluita mm. tapahtumissa, seminaareissa, julkaisuissa ja sosiaalisessa mediassa.

Tuotamme vuosittain erilaisia sähköisiä ja painettuja markkinointimateriaaleja maksutta nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä Nuortenideat.fi:n yhteyshenkilöiden työn tueksi. Materiaalit ovat maksuttomia. Printtimateriaaleja voit tilata lomakkeen kautta.

Sähköisiä materiaaleja on saatavilla materiaalipankissa.

Koordinaatti-uutiskirje

Nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkostolle lähetetään sähköpostitse kahden viikon välein uutiskirje, johon kootaan ajankohtaiset tieto- ja neuvontatyötä sekä nuorisotyötä koskevat asiat.

Julkaisemme uutiskirjeessä nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sekä muiden nuorisoalan toimijoiden uutisia. Ole yhteydessä, kun haluat viestiä ajankohtaisista asioista uutiskirjeemme välityksellä.

Ilmoitukset uutiskirjeeseen sähköpostitse: nutikoordinaatio@ouka.fi.

Uutisia Koordinaatin sidosryhmille

Koordinaatin sidosryhmien uutiskirje on räätälöity Koordinaatin sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. Uutiskirjeeseen kootaan tietoa Koordinaatin palveluista ja ajankohtaisia uutisia, artikkeleita, kansainvälisiä kuulumisia sekä tärkeää tietoa hankkeista, nuorisopoliittisia asioista sekä yhteistyömahdollisuuksista. Sisältö räätälöidään sidosryhmien tarpeita kuunnellen.

Uutiskirje julkaistaan neljä kertaa vuodessa. Koordinaatin sidosryhmien uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: nutikoordinaatio@ouka.fi.

Nuortenideat.fi-uutiskirje

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi:stä kootaan oma uutiskirje, joka lähetetään palvelun moderaattoreiden ja yhteyshenkilöiden sähköpostilistalle kerran kuukaudessa. Uutiskirjeestä voi lukea moderaattoreiden työtä sekä palvelua yleisesti koskevat uutiset ja esimerkiksi tiedot Koordinaatin järjestämistä koulutuksista ja tapahtumista.

Yhteydenotot uutiskirjettä koskevissa asioissa: tuki@nuortenideat.fi.

Nusuvefon uutiskirje

Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (Nusuvefo) uutiskirje toimitetaan neljä kertaa vuodessa, ja se on suunnattu kaikille Nusuvefon jäsenjärjestöille sekä nuorten kanssa verkossa työskenteleville. Uutiskirjeeseen kootaan ajankohtaiset Nusuvefon jäsenjärjestöjä koskevat uutiset ja tapahtumat.

Nusuvefon uutiskirjeeseen voi toimittaa sisältöjä sähköpostilla: Mika Pietilä, etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Sosiaalinen media

Facebook:

Koordinaatti
Nuortenelämä.fi
Nuortenideat.fi


Ryhmä: Nuorten toimitukset

Twitter:

@Koordinaatti
@nuortenelama
@nuortenideat

Instagram:

@koordinaatti
@nuortenelama
@nuortenideat

YouTube:

Koordinaatti
Nuortenelama
Nuortenideat
 

Blogi

Koordinaatin työntekijöiden blogia voit lukea Koordinaatin sivuilla kohdassa Blogi.

Artikkelit ja julkaisut

Tuotamme vuosittain erilaisia sähköisiä ja painettuja julkaisuja sekä artikkeleita. Raportit ja julkaisut ovat ladattavissa materiaalipankista.

Julkaisemme säännöllisesti asiantuntija-artikkeleita Koordinaatti.fi-verkkopalvelussa. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut artikkelin kirjoittamisesta. Lisätietoja kohdassa Media.