Hyppää pääsisältöön

Uutiskirjeet

Koordinaatin tärkeä viestintäkanava on erilaiset uutiskirjeet. Alla löydät tietoa uutiskirjeistämme ja linkin niiden tilaamiseksi.

Lisätietoa uutiskirjeiden sisällöistä ja omien ilmoitusten lisäämisestä Viestintä-sivulla.


Koordinaatti-uutiskirje

Liittymällä nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluverkoston sähköpostilistalle tilaat Koordinaatti-uutiskirjeen sähköpostiisi. Uutiskirje lähetetään kahden viikon välein. Tee tilaus lomakkeen kautta.

Nuortenideat.fi-uutiskirje

Liittymällä nuorten vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi:n yhteyshenkilöiden sähköpostilistalle tilaat Nuortenideat.fi-uutiskirjeen sähköpostiisi. Uutiskirje lähetetään joka toinen kuukausi. Tee tilaus lomakkeen kautta.

Nutitilastot.fi-uutiskirje

Liittymällä nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastointipalvelu Nutitilastot.fi:n sähköpostilistalle, tilaat käyttäjille muutaman kerran vuodessa postitettavan uutiskirjeen. Jos olet Nutitilastot.fi-palvelun käyttäjä, mutta et vielä uutiskirjeen tilaaja, pyydä uutiskirjeen tilauslinkki Riinalta, s-posti: riina.papinaho@ouka.fi.

Kysyttävää-uutiskirje

Liittymällä valtakunnallisen Nuortenelämä.fi-verkkopalvelun Kysyttävää-palstan vastaajien sähköpostilistalle saat muutaman kerran vuodessa lähetettävän vastaajien uutiskirjeen, johon kootaan ajankohtaisia asioita Kysyttävää-palstaan ja kysymyksiin vastaamiseen liittyen. Jos olet Kysyttävää-palstan vastaaja, mutta et vielä uutiskirjeen tilaaja, pyydä uutiskirjeen tilauslinkki Riinalta, s-posti: riina.papinaho@ouka.fi.

Nusuvefon uutiskirje

Liittymällä Nuorille suunnatun verkkotyön foorumin (Nusuvefo) sähköpostilistalle tilaat Nusuvefon uutiskirjeen sähköpostiisi. Uutiskirje lähetetään neljä kertaa vuodessa. Tee tilaus lomakkeen kautta.

 

Mihin tietojani käytetään?

Tilaamalla uutiskirjeen ja liittymällä sähköpostilistalle annat luvan siihen, että sinulle lähetetään uutiskirje sekä muita ajankohtaisia tiedotteita tarvittaessa. Antamiasi tietoja käsittelee Koordinaatin henkilöstö. Koordinaatti ei luovuta tietoja ulkopuolisille tai käytä niitä muihin tarkoituksiin.

Sähköpostirekisterit on sijoitettu MailChimp-palvelun palvelimelle EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, joten tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä EU:n ja ETA:n ulkopuolella. Lisätietoja MailChimpin "Terms of Use" ja "Privacy Policy" -dokumenteista osoitteessa Mailchimp.com/legal.

Hyväksy käyttöehdot valitsemalla tilauslomakkeelta kohta "Hyväksyn käyttöehdot" ja sen jälkeen klikkaa sivun lopussa "Tilaa uutiskirje".

Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä "Poista minut tältä listalta" tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nutikoordinaatio@ouka.fi.

Lisätietoja saat Koordinaatista: www.koordinaatti.fi.

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla kaikkien palveluidemme kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.
Välitämme lisäksi tietoa nuorten tieto- ja neuvontatyön ajankohtaisista asioista.

Siirry uutiskirjeisiin!