Nutitilastot.fi

Nuorten tieto- ja neuvontatyön Nutitilastot.fi-sovelluksella kerätään nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden asiointitilastot yhdenmukaisesti paikallisella sekä valtakunnan tasolla. Sovellus on helppokäyttöinen ja maksuton. Se on kehitetty yhteistyössä nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisen palveluverkoston toimijoiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut sovelluksen käyttöönotosta, ota yhteyttä erityisasiantuntija Mika Pietilään. Sovellukseen voi tutustua myös testitunnusten avulla. Testitunnukset saat Mikalta.

Nutitilastot.fi-sovelluksen käyttäjille postitetaan neljä kertaa vuodessa uutiskirje, jossa kerrotaan viimeisimmät muutokset, päivitykset ja mahdolliset käyttökatkokset. Uutiskirjeen voit tilata osoitteessa http://eepurl.com/t60Pr.

Nutitilastot.fi-sovelluksen uuden version käyttöohjeet (päivitetty 30.12.2017).

Tallenne verkkokoulutuksesta 23.5.2018 (Koordinaatin YouTube-kanava). Koulutuksessa käydään läpi sovellukseen käyttöön liittyviä perusasioita.

Tallenne verkkokoulutuksesta 5.6.2018 (Koordinaatti YouTube-kanava). Koulutuksessa käydään läpi sovellukseen liittyviä aihealueita ja kirjaukset- ja tilastot-toimintoja.

www.nutitilastot.fi