Media

Koordinaatti.fi on valtakunnallinen verkkopalvelu nuorten tieto- ja neuvontatyön ammattilaisille ja muille nuorisoalan toimijoille, kuten alan opiskelijoille, opettajille ja eri nuorisoalan organisaatioille. Verkkopalvelun tuottaa Nuorten tieto- ja neuvontatyön osaamiskeskus Koordinaatti.

Yhteystietomuutokset

Jos palveluidenne yhteystiedot muuttuvat tai ne puuttuvat kokonaan Koordinaatti.fi:stä, ilmoita asiasta viipymättä Koordinaattiin. Tiedot voi ilmoittaa yhteystietolomakkeen kautta. Palveluiden yhteystiedot päivitetään myös nuorten valtakunnalliseen Nuortenelämä.fi-verkkopalveluun.

Artikkelit

Koordinaatti.fi:ssä julkaistaan artikkeleita palstoilla Puheenvuoro sekä Keskipisteessä. Jos olet kiinnostunut tuottamaan artikkelin palveluun, ota yhteyttä: nutikoordinaatio@ouka.fi.

Puheenvuorossa syvennytään ajankohtaisiin aiheisiin asiantuntija-artikkeleissa, joita kirjoittavat nuorisoalan ammattilaiset ja muut asiantuntijat. Keskipisteessä avataan niitä asioita, jotka puhututtavat ruohonjuuritason toimijoita ympäri maan sekä kerrotaan, mitä on meneillään paikallisissa nuorten tieto- ja neuvontapalveluissa sekä hankkeissa.

Otsikointi

Jokaiselle artikkelille tarvitaan pääotsikko, lisäksi toivomme muutaman väliotsikon luettavuutta helpottamaan.

Artikkeleiden pituus

Artikkelit voivat olla pituudeltaan maksimissaan noin 3000 merkkiä (sisältäen välilyönnit).

Valokuvat

Jokaisen artikkelin yhteydessä on hyvä olla ainakin yksi valokuva. Hyväksyttävät tiedostomuodot: png, gif ja jpg. Puheenvuoro-artikkelin kuvan tulisi olla pystykuva, muutoin sitä voidaan joutua muokkaamaan etusivun ingressiä varten. Ingressikuva skaalautuu automaattisesti kokoon 220 x 300 px.

Ajankohtaista ja tapahtumat

Jos mielessäsi on jokin ajankohtainen nuorisoalan uutinen, julkaisu tai tapahtuma, vinkkaa siitä meille: nutikoordinaatio@ouka.fi. Uutisoimme ajankohtaisista asioista Ajankohtaista-palstalla sekä keräämme tärkeimmät tapahtumat Koulutus- ja tapahtumakalenteriimme.

Bannerit

Mikäli haluat näkyä Koordinaatti.fi-verkkopalvelun etusivun banneripaikalla, ota yhteyttä: nutikoordinaatio@ouka.fi. Bannerin tulee olla kooltaan 300 x 250 pikseliä.