Hyppää pääsisältöön
Kuvassa Koordinaatin henkilökuntaa koulutustilanteessa.

Kehittäminen

Koordinaatin osaamiskeskustavoitteet ja –tehtävät sisältävät myös kehittämistyötä.

Koordinaatin osaamiskeskustavoitteet ja –tehtävät sisältävät myös kehittämistyötä. Sitä toteutetaan kumppanina kansallisissa tai kansainvälisissä hankkeissa ja voivat olla myös Koordinaatin sisäisiä hankkeita. Näissä hyödynnetään usein ulkopuolista rahoituskanavia.

Kehittämishankkeet

Koordinaatti on mukana kansallisissa ja kansainvälisissä hankkeissa, jotka edistävät työmuodon ja palveluiden kehittämistä. Hankkeiden tuloksena syntyy välineitä, menetelmiä, julkaisuja, uusia verkostoja ja kumppanuuksia sekä uutta osaamista.

Tällä sivulla esittelemme hankkeita, joissa Koordinaatti on mukana.

DesYIgn-projekti (2019-2021)

Koordinaatti on yksi kumppani DesYIgn-projektissa, joka saa rahoituksensa Erasmus+-ohjelmasta. Projektia koordinoi ERYICA. DesYIgn-projektissa tavoitteena on pohtia miten nuorten tieto- ja neuvontapalveluita voidaan toteuttaa uudella tavalla palvelumuotoilun keinoin ja tuottaa työkaluja sekä innovatiivisia tapoja tavoittaa laajoja joukkoja nuoria. Erityisesti nuoria, joilla on riskinä joutua syrjään. Mahdollistammme uusilla palvelun tuottamisen tavoilla sen, että palvelut ovat saavutettavissa mahdollisimman helposti ja niiden taustalla on tarkoituksenmukaiset suunnitelmat, strategiat sekä rakenteet.

Projektikumppanit ovat: ERYICA (Luxembourg), Youth Work Ireland (Irlanti), Koordinaatti (Suomi), Agence Nationale pour l'Information des Jeunes (Luxembourg), Dirección General de Juventud y Deportes de Madrid (Espanja), ProMo Cymru (Wales), Aġenzija Żgħażagħ (Malta), Institut Valencià de la Joventut (Espanja) and Åbo Akademi University (Suomi). 

Lisätietoa projektista englanniksi ERYICAn verkkosivulla.

Tilaa uutiskirjeitämme

Pysy ajan tasalla Koordinaatin kuulumisista, tapahtumista, koulutuksista sekä hankkeista.

Tilaa uutiskirje!