Syyskuu 2018

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

21.09.2018 10:33

Medialukutaitoa nuorille käytännön aktiviteettien avulla

Koordinaatti osallistui viime viikolla osana Euroopan neuvoston North-South Centren Media Literacy Task Forcea kansainväliseen University on Youth and Development 2018 –tapahtumaan Espanjan Mollinassa.

20.09.2018 09:41

Hankesuunnittelu liikkeelle

Viime viikolla kokoonnuimme Helsinkiin AVIen, Verken ja Koordinaatin järjestämään hankekoulutuspäivään. Päivä oli suunnattu hanketoimijoille, jotka ovat saaneet rahoitusta nuorten tieto- ja neuvontatyön tai digitaalisen nuorisotyön hankkeilleen oman alueensa AVIsta keväällä 2018. Saimme kuulla useiden hankkeiden olevan jo käynnissä ja porskuttavan eteenpäin täyttä vauhtia.

Uudet kehittämismäärärahat ovat tulossa hakuun marraskuun alussa. Hakuaika tulee päättymään joulukuun puolivälissä. Nyt on siis mitä parhain aika aloittaa oman hankkeen suunnittelu.

07.09.2018 09:30

Viestintää, valokuvia, videoita

Tietotekniikka ja internet ovat niin tiivis osa jokaisen elämää nykypäivänä, että pian jokaisella kulkee mukana oma pieni elokuvastudio ja äänipöytä. Olemme tavoitettavissa 24/7, riippumatta paikasta. Tietoa taas on niin paljon, että yhden ihmisen elinikä kuluisi kaiken kahlaamisessa, eikä siltikään kukaan pääsisi edes lähelle loppua. Sujuvan, tehokkaan ja ytimekkään viestinnän merkitys korostuu siis alati. Yksi Koordinaatin osaamiskeskustehtävistä on vahva viestintä ja sen kehittäminen, joten nyt olemme innolla tarttuneet tähän tehtävään monin tavoin.