Heinäkuu 2018

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

24.08.2018 07:15

Kilpailutusten supersyksy

Näin se on pyörähtänyt syksy käyntiin, hellekesä ja lomat ovat pian muisto vain. Työt ovat jo täydessä vauhdissa ja tulevat kuukaudet näyttävät varsin hektisiltä. Koulutus- ja tapahtumakalenteri on pullollaan koulutuksia, seminaareja ja webinaareja, joko bongasit omasi?

22.08.2018 14:31

Haussa: juttukaveri tolkun tekemiseen

Elämme maailmassa, jossa jatkuva uuden oppiminen on samaan aikaan etuoikeus ja velvollisuus. Tietoa on saatavilla helpommin ja enemmän kuin koskaan aikaisemmin historian aikana. Samaan aikaan maailma ympärillämme muuttuu nopeammin kuin koskaan ennen. Ongelmaksi muodostuukin tahdissa mukana pysyminen ja itselle oleellisen tiedon erottaminen valeuutisten, kissavideoiden ja meemien virrasta. Nuorten tieto- ja neuvontatyön painopiste onkin siirtynyt tiedon tuottamisesta tolkun tekemiseen.

07.08.2018 11:04

Loppukesän kuulumisia

Vaikka Koordinaatin blogi onkin viettänyt hiljaiseloa lähes koko kesän, on Koordinaatin väki ahkeroinut. Läpi kesän joku tai jotkut ovat olleet töissä kollegoiden lomaillessa. Itse lomailin parin viikon verran ja olen ollut jo niin pitkään töissä, etten edes muista olleeni lomalla. Toimisto sen sijaan on ollut lomamoodissa: vain yksittäisiä työntekijöitä siellä täällä, hiljaisuutta ja rauhaa. Tietysti kesälomakauteen kuuluvat myös pakolliset remontoijat ja rakennusmiehet: pihalla kaivuutöitä ja sisällä ilmastointitöitä.