Toukokuu 2018

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

25.05.2018 14:48

Verkostoista voimaa

Yhteistyössä on voimaa. Onkin tärkeää panostaa eri toimijoiden väliseen yhteistyöhön ja sen mahdollistamiseen. Koordinaatin keskeisin verkosto on nuorten tieto- ja neuvontatyötä tekevät ammattilaiset. Toki olemme mukana hyvin monessa muussakin verkostossa joko niiden koordinoivana toimijana tai jäsenenä.

15.05.2018 13:25

Saavutettavuus ja Koordinaatti.fi –palvelun uudistus

Koordinaatti uudistaa parhaillaan Koordinaatti.fi –palvelua, josta olettekin jo aiemmin saaneet kuulla. Lähdimme alussa liikkeelle palautteen pohjalta, jota keräsimme nykyisistä verkkosivuistamme verkostoiltamme, yhteistyökumppaneiltamme ja sidosryhmiltämme. Yhdessä uudistusta toteuttavan yrityksen kanssa olemme neuvotelleet sisällöistä, tarpeista ja toiveistamme. Työ on edennyt sisällön, toiminnallisuuksien ja palvelupolkujen määrittelyn osalta suunnitelmallisesti.

13.05.2018 13:01

Sukupuoli ohjauksessa ja opetuksessa

Reilu viikko siten järjestettiin Oulussa Pohjois-Pohjanmaan ELO-verkoston järjestämänä Ohjataan yhdessä - Sukupuoli ohjauksessa ja opetuksessa - seminaari. Yli sata tieto-, neuvonta-, ohjaus- ja opetustyötä tekevää ammattilaista perehtyi päivän aikana mitä mielenkiintoisimpien puheenvuorojen ja luentojen myötä siihen kuinka segregaatio näkyy tänä päivänä suomalaisessa ohjaus- ja opetustyön kentässä.

09.05.2018 09:13

ERYICAn 29. vuosikokous

Nuorten tieto- ja neuvontatyön eurooppalaisen kattojärjestön ERYICAn 29. vuosikokous järjestettiin vuoden 2018 Euroopan nuorisopääkaupungissa Cascaisissa, Portugalissa 25.-27.4.2018.

Uudet periaatteet hyväksyttiin

Kokouksen esityslistalla oli merkittäviä asioita työmuodon kehittämiseksi sekä järjestön palvelujen saatavuuden edistämiseksi.