Huhtikuu 2018

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

25.04.2018 14:50

Edellinen vuosi pakettiin

Vuoden 2017 toiminnan raportointi opetus- ja kulttuuriministeriöön tapahtuu aivan näillä näppäimillä, raporttimme on määrä olla ministeriössä huhtikuun loppuun mennessä. Koska haimme viime vuodelle rahoitusta ensimmäistä kertaa OKM:n sähköisessä asiointipalvelussa, myös raportointi tapahtuu sen kautta. Tämän myötä raportointi muutti muotoaan aiemmista vuosista. Asiointipalvelussa on usean sivun mittainen täytettävä lomake, lisäksi raporttiin sisällytetään liitteinä tarvittavat talousdokumentit sekä toimintakertomus.

19.04.2018 16:28

Miten varmistaa palvelun näkyvyys?

Kun Nuortenideat.fi-palvelu on otettu käyttöön, palvelun toiminnallisuudet ja markkinointi ovat keskeisiä asioita, joista tulee kysymyksiä. Toimivat menetelmät ja vinkit ovat apuna oman työn suunnittelussa ja palvelun lanseeramisessa. Tämä pätee toki muihinkin nuorille suunnattuihin palveluihin. Miten varmistaa palvelun näkyvyys?

09.04.2018 16:02

Etätyön energiaa

Kauppalehti julkaisi eilen 8.4.2018 jutun, joka esitteli etätyön mukanaan tuomaa tuottavuuden kasvua. Juttu pohjautui Stanfordin yliopiston taloustieteen professori Nicholas Bloomin lähes kaksivuotiseen tutkimukseen, jossa hän kartoitti etätyön vaikutuksia.