Tammikuu 2018

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

31.01.2018 10:45

Määrittelytyöryhmän kuulumisia

Tänään on jo tammikuun viimeinen päivä. Vuosi tuntuu käynnistyneen vauhdilla. Osaamiskeskusprosessi on rytmittänyt viime vuoden loppua ja tämän vuoden alkua monellakin tapaa. Kaiken hulinan keskellä syksyllä käynnistynyt nuorten tieto- ja neuvontatyön määrittelytyö on jatkunut.

24.01.2018 14:34

Osaamiskeskusprosessi

Koordinaatin henkilökunta on työskennellyt vuodenvaihteen ajan tiiviisti osaamiskeskusasiakirjojen sisältöjen parissa. Hakuprosessi oli aikataulullisesti vielä odotettua vaativampi, vaikka tiukkaan aikatauluun oli ennakkoon varauduttukin. Kalentereita oli raivattu mahdollisimman tyhjäksi valmistelijoiden osalta ja joululomapäivät siirretty alkaviksi mahdollisimman myöhään.