December 2017

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

20.12.2017 07:16

Jännän äärellä

Olen yhteisöpedagogiopiskelija Riina Papinaho ja olen juuri aloittanut ensi kevääseen kestävän nuorisotyön harjoittelun Koordinaatissa. Tarkoitukseni on tehdä opinnäytetyöni Koordinaatille ja alustava aiheeni liittyy Nuortenelämä.fi -verkkopalvelun kehittämiseen. Aion valmistua keväällä harjoittelun ja opinnäytetyön tekemisen päätteeksi.

15.12.2017 08:25

Hektistä joulun odotusta

Tänä vuonna ei lasketella pehmeästi kohti joulun pyhiä, vaan painetaan tukka putkella viimeiseen saakka. Odottelemme aivan näillä hetkillä saapuvaksi päätöstä valtionapukelpoisuushakemukseemme valtakunnalliseksi osaamiskeskukseksi. Mikäli päätös on myönteinen, on seuraavaksi vuorossa rahoitushakemuksen tekeminen seuraavalle vuodelle vielä ennen vuodenvaihdetta. Valmisteluja tehdään jo kovaa kyytiä, mutta ennen päätöstä ja rahoitushaun avautumista emme voi varmasti tietää, mitä ministeriö hakemukselta edellyttää.

04.12.2017 09:45

Työkaluja nuorten osallisuuden ja vastuullisen vaikuttamisen edistämiseksi

Euroopan neuvoston North-South Centren juuri aloittanut medialukutaidon työryhmä työstää välineitä medialukutaidon edistämiseksi. Koordinaatti on mukana työryhmässä ja tuo siihen nuorten tieto- ja neuvontatyön näkökulmaa.