Marraskuu 2017

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

29.11.2017 08:49

Jälleen on hankesuunnittelun aika

Nuorten tieto- ja neuvontatyön sekä digitaalisen nuorisotyön erityisavustusten haku on avoinna 15.12.2017 saakka. Tuttuun tapaan Koordinaatti sekä Verke neuvovat rahoituksen hakijoita hankesuunnittelussa. Suunnitelmien kommentointi on jo käynnistynyt ja päivittäin tulee erilaisia yhteydenottoja hankkeisiin liittyen.

17.11.2017 10:44

Oskeko vai eikö Oske?

Syksyn kiinnostavin ja kiihdyttävin puheenaihe Nuorisotyö-lehden lakkauttamisuutisen rinnalla on ollut valtakunnallisten nuorisoalan osaamiskeskusten valtionapukelpoisuushaku. Missä kaksi nuorisotyön asiantuntijaa kohtaavat, kohtaavat myös mielipiteet näistä kahdesta aiheesta. Nyt tulisi miettiä paketit ja paletit uusiksi, uusin silmin ja innovatiivisesti.

08.11.2017 10:56

Täytesanojen kirous

Törmäsin hiljattain Facebookissa vanhaan, mutta edelleen osuvaan kirjoittajan ohjeeseen, johon oli listattu tyypillisimpiä virkamiestekstien turhia täytesanoja. Kaikkien täytesanojen äiti on suorittaminen. Suoritimme arvioinnin eli mitä teimme? Arvioimme. Suoritimmeko tutkimuksen? Emme, vaan tutkimme. Suorittaminen myös herättää ajatuksen rutiininomaisesta puuhastelusta, ehkä vähän sinnepäin tehdystä.

03.11.2017 15:13

Hyvillä fiiliksillä taas töissä

Palasin melko lailla tasan kaksi kuukautta sitten takaisin suunnittelijan töihin Koordinaattiin lähes vuoden kestäneeltä vapaalta. Mukava oli palata takaisin, vaikka paluu ajoittuikin vuoden kiireisimpään aikaan ja lyheneviin päiviin. Kehittämis- ja koordinointityössä ehdi tylsistymään!