Heinäkuu 2017

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

31.08.2017 15:07

Tilastojen takaa...

Tällä viikolla tiistaina Koordinaatin strategiatyöpajassa keskustelimme siitä kuinka Koordinaatissa tai nuorten tieto- ja neuvontatyön palveluissa hyödynnetään kerättyä tietoa ja tilastoja. Totesimme niitä hyödynnettävän, mutta ei varmasti kuitenkaan niin paljoa kuin olisi mahdollista ja tarvetta.

25.08.2017 09:47

Hohoi, merimerkit näkyvissä!

Kaksi viikkoa töitä loman jälkeen takana ja ulappa on auki kohti tulevia kuukausia. Jotkut teistä ovat osallistuneet kevään, kesän ja nyt alkavan syksyn aikana Koordinaatin strategian työstämiseen. Kiitos siitä teille! Olemme hankkineet avuksemme palvelumuotoilun asiantuntijoita työstämään aihetta yhdessä meidän ja sidosryhmiemme kanssa. Strategiatyöskentely on aikatauluttanut kalentereitamme ja samalla myös ehkä hieman paineistanut tekemistämme. Teemmekö oikeita asioita, oikeaan aikaan järkevällä tavalla ja tarkoituksenmukaisten yhteistyökumppanien kanssa?

18.08.2017 14:58

Näkyvänä netissä

Viestintäharjoittelija Venlan kesän viimeinen blogikirjoitus sivuaa Koordinaatin kahvipöydässäkin käsiteltyä aihetta, somenäkyvyyttä.

10.08.2017 09:42

Syöksyen syksyn syövereihin

Letkeän raukeat kesälomapäivät ovat enää kaihoisa muisto vain. Arki on palannut ja kädet on isketty saveen, vaikka osa porukasta vielä lomaileekin. Elokuun alun työpäivät toimistolla ovat mukavan rauhallisia ja tekevät töihinpaluusta hivenen kivuttomampaa. Välillä on aikaa rauhassa purkaa kesän sähköpostisumaa, lueskella julkaisuja ja siivoilla työkoneen tiedostoja. Kahvihuoneessa muistellaan vielä lomareissuja ja kerrataan mökkiremontteja, vaikka ajatukset ovat jo kääntyneet tulevaan syksyyn ja sen kiireisiin.