July 2017

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

14.07.2017 16:07

DOYIT - Developing Online Youth Information Training

Moni teistä on varmasti jo huomannutkin, että Koordinaatti on mukana ERYICAn (European Youth Information and Counselling Agency) DOYIT-projektissa (Developing Online Youth Information Training). Projektin aikana neljästä ERYICAn koulutuksesta (Digital YIntro, YoMIM, Jimmy ja ALTOY) tehdään verkko-oppimisympäristössä toteutettavat versiot. Lisäksi projektissa luodaan verkkokurssien toteuttamisen tueksi käsikirja.

03.07.2017 10:06

Missä harjoittelija luuraa?

Ensimmäinen kuukausi Koordinaatin viestintäharjoittelijana on päättynyt. Edellisessä blogikirjoituksessani pohdiskelin sitä, miten kaikki osapuolet hyötyisivät harjoittelijan palkkaamisesta ja harjoittelu saataisiin onnistumaan odotetusti. Nyt ajattelin kertoa mitä tässä on tullut kuukauden aikana tehtyä – ja opittua. Jos siis haluat tietää mitä ne harjoittelijat oikein puuhaavat, niin jatka lukemista.
 
Täällä Oulu10:ssa eivät faksit surise, eivätkä printterit juurikaan laula.