Toukokuu 2017

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

31.05.2017 12:21

ERYICAn 28. yleiskokous Sloveniassa

Reilu vuosi sitten ERYICAn (European Youth Information and Counselling Agency) 27. yleiskokouksessa Helsingissä minut valittiin järjestön presidentiksi vetämään hallituksen työskentelyä. Tehtävässä edustan ja edistän 26 maan nuorten tieto- ja neuvontatyötä.

17.05.2017 10:38

Hei me muutetaan taas

Aikamoinen Deja-vu -fiilis iski täällä muuttokaaoksen keskellä blogikirjoitusta raapustellessa. Olenpa tainnut muuttotunnelmista kirjoitella joskus aiemminkin. Nämä puuhat ovat tulleet meille tutuiksi viime vuosien aikana, edellisestä kerrasta on vasta reilu vuosi aikaa.

08.05.2017 10:31

Mukana Periskooppi-chattia järjestämässä

Koordinaatti oli Nuortenelämä.fi-palvelun nimissä mukana järjestämässä Periskooppi-chattia muutama viikko sitten. Tällä kertaa Periskooppi-chatissa juteltiin seksistä. Pääjärjestäjänä toimii Ehyt ry, ja muita kumppaneita meidän lisäksi olivat Väestöliitto ja Aseman Lapset ry.