December 2016

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

21.12.2016 15:19

Kenelle palvelua tarjotaan?

Koordinaatin yksi tehtävistä on tukea paikallisia ja alueellisia toimijoita perustamaan ja kehittämään nuorille suunnattuja nuorten tieto- ja neuvontapalveluja. Palvelut järjestetään hyvin eri tavoin ja ne toimivat monissa erilaisissa paikoissa sekä kanavilla.

16.12.2016 10:01

Ovatko palvelutietonne ajan tasalla?

Vuosi lähenee loppuaan ja Koordinaatissa orientoidutaan hiljalleen jo vuoden 2016 toiminnan raportointiin. Teemme vuosittain toimintakertomuksen, jossa raportoimme paitsi Koordinaatin toiminnasta, myös nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden tilanteesta valtakunnallisesti. Koostamme palveluista muun muassa valtakunnallisia tilastoja Nutitilastot.fi-sovelluksen raporttien sekä meille ilmoitettujen palvelutietojen pohjalta.