Marraskuu 2016

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

29.11.2016 14:55

Mediatoimitusten neljäs tapaaminen

Koordinaatti ja Hyvinkään kaupunki järjestivät vuoden 2016 Nuorten toimittajapäivät 25.11. – 27.11. Hyvinkäällä. Tapahtumapaikkoina toimivat kaunis Villatehdas ja studio Asema. Tutustumassa käytiin nuorisotila Spotissa, Hyvinkään Taidemuseolla sekä nuorten pelitalo Sillassa. Viikonloppu oli täynnä mediaan liittyvää toimintaa. 

23.11.2016 15:40

Nuortenideat.fi:n uusi yhteyshenkilö

Hyppäsin marraskuun alussa Merja-Maarian paikalle siksi aikaa, kun Merja-Maaria on muissa maisemissa. Työskentelin Merja-Maarian sijaisena Koordinaatissa myös vuosina 2012–2013. Työtehtäväni olivat silloin monipuolisia ja mielenkiintoisia, joten on ollut mukava palata Koordinaattiin. Tässä välissä olen ehtinyt tehdä kaikenlaista, mutta pääsääntöisesti olen työskennellyt opettamisen, kouluttamisen ja markkinoinnin parissa. Nuorten osallisuus ja vaikuttamismahdollisuudet sekä demokratiakasvatus ovat minulle tärkeitä asioita.

10.11.2016 10:08

Kenelle viestin sosiaalisessa mediassa?

Kävimme kuluneella viikolla lähes koko Koordinaatin henkilöstön voimin kouluttautumassa sosiaalisen median sisältömarkkinointiin ja sisällöntuotantoon. Koulutuksesta saatiin muutamia työkaluja hyödynnettäväksi some-sisältöjen suunnitteluun ja ajattelin laittaa heti hyvän kiertämään.

09.11.2016 13:12

Koulutusta, koulutusta

Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskuksena tavoitteisiimme on kirjattu nuorten tieto- ja neuvontatyön toimijoiden osaamisen vahvistaminen sekä palveluiden vaikutusten arvioinnin ja laadun varmistaminen. Kuten olette varmasti huomioineet Koordinaatti ja aluekoordinaattorit kolmella alueella ovat syyskauden aikana tarjonneet paljon erilaisia mahdollisuuksia kouluttautumiseen.