Lokakuu 2016

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

28.10.2016 16:15

Nuortenideat.fi-yhteyshenkilön vahdinvaihto

Olen tehnyt pitkään hommia nuorten osallisuuden ja vaikuttamisen edistämisen parissa. Työvuodet ovat vierähtäneet nopeasti Koordinaatissa. Hyvä porukka, laaja verkosto, mielenkiintoiset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät ovat varmistaneet sen, että olen viihtynyt!

20.10.2016 14:34

Hyvän MOODIn kuvia

Aika rientää niin hurjaa vauhtia ettei perässä pysy. MOODI16-tapahtumastakin on kulunut jo kaksi viikkoa, vaikka hädin tuskin olen ehtinyt silmiä tässä välissä räpäyttää. Tapahtumassa oli onneksi paikalla valokuvaaja taltioimassa kaikki hyvät hetket ja kohtaamiset. Tässä pieni kavalkadi, lisää on nähtävillä Koordinaatin FB-sivulla.

03.10.2016 21:00

Siltaa rakentamassa

Osallistuin viime viikolla monen muun nuoren ja nuorten parissa työskentelevän tavoin pohjoismaiseen nuorisokonferenssiin Sillat-Broar Helsingissä. Nuorisokonferenssi oli yksi Suomen Pohjoismaisen ministerineuvoston puheenjohtajuuskauden ohjelmaa.