Syyskuu 2016

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

23.09.2016 14:02

Avustusten haku alkaa pian!

Syksy tuo mukanaan muutakin kuin marjaisat metsät ja oivat sienimaastot. Opetus- ja kulttuuriministeriön avustusten hakuaika nuorten tieto- ja neuvontatyön hankkeisiin on jälleen lähestymässä. Jos suunnitelmissanne on hakea avustusta vuodelle 2017, nyt on viimeistään aika istahtaa yhdessä vähän isommallakin porukalla miettimään, mikä on hankkeen keskeisin tavoite eli mitä aiotaan tehdä, sekä miten ja kenen kanssa hanke toteutetaan.

14.09.2016 15:38

Verkostot ja viestiminen

Markkinointi ja palveluiden näkyvyys ovat olleet lähiaikoina Koordinaatin agendalla, sillä kävimme vastikään kouluttautumassa muun muassa hakukonelöydettävyydestä sekä YouTube- ja bannerimainonnasta. Koulutuksen myötä tuli tarkemmin pohdittua, miten Nuortenideat.fi-palvelua voisi pitää aiempaa paremmin esillä ja miten tukea erityisesti sitä käyttävien organisaatioiden edustajia, joiden vastuulla on markkinointi ja viestintä paikallisella tasolla.

07.09.2016 14:33

Kohti uutta nuorisolakia

Uusi nuorisolaki astunee voimaan 1. tammikuuta 2017. Blogikirjoitus pohtii uuden nuorisolain voimaanastumisen tuomaa haastetta nuorten tieto- ja neuvontatyön näkökulmasta.