Heinäkuu 2016

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

31.08.2016 10:17

Materiaalit jakoon!

Kaappimme pullistelevat jos jonkinlaista markkinointimateriaalia, jotka odottavat tilaustasi. Suuri osa materiaaleistamme on tarkoitettu nuorille suunnattuun markkinointiin ja ne ovat kaikki tilattavissa täysin maksutta! Saatavilla on pääasiassa Nuortenideat.fi ja Nuortenelämä.fi -tuotteita.

27.08.2016 17:41

Digisaatio haastaa edelleen?

Pääsin osallistumaan luottamustehtävän mahdollistamana Lappeenranta seminaarin reilu viikko sitten. Lappeenranta seminaarilla on pitkät perinteet, ensi vuonna seminaari järjestetään 40. kerran. Tänä vuonna seminaarin teemana oli Digisaatio - haaste kuntatyölle.

19.08.2016 12:48

Verkkovaikuttaminen meillä ja muualla

Yksi Koordinaatin tärkeä tehtävä on edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamista. Keskeinen osa työkenttäämme on nuorten verkkovaikuttaminen, sillä vastaamme Nuortenideat.fi-vaikuttamispalvelun kansallisesta koordinoinnista ja tukipalveluista yhteistyössä oikeusministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa.

11.08.2016 14:55

Periaatteita, ollako vai eikö olla?

Nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden eurooppalaiset periaatteet hyväksyttiin Bratislavassa, Slovakiassa vuonna 2004. Tuolloin oli jo tarve päivittää vuonna 1993 alun perin hyväksytyt periaatteet uudelle vuosisadalle. Periaatteet toimivat edelleen kaikissa ERYICAn (European Youth Information and Counselling Agency) jäsenjärjestöissä työmuodon ja nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden peruskivenä ja yhteisen keskustelun sekä kehittämisen linjaajina.