Helmikuu 2016

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

25.02.2016 13:21

Uuden toimintakulttuurin opettelua

Kuten monista viestintävälineistämme on saanut lukea viime viikkoina, muutimme hiljattain uusiin toimitiloihin Oulussa. Muutto oli hurja rutistus niin henkisesti kuin fyysisesti, sillä se tehtiin muutamassa päivässä - sisältäen tavaroiden pakkaamisen. Siinä sivussa hoidettiin myös muut työt, muun muassa viilattiin loppuun ja hyväksyttiin 270-sivuisen nuorten tieto- ja neuvontatyön julkaisun taitto ja toimitettiin se painoon. Kiire ja valtava paine tuntui lopulta jo fyysisenä puristuksena eri puolilla kehoa. Mutta niin siitäkin selvittiin.

12.02.2016 15:35

Ohjausosaamista kaikille!

Koordinaatti on yhteistyökumppanina ESR-rahoitteisessa TESSU - Tehdään yhdessä ohjausta -projekti. TESSU käynnistyi viime lokakuussa, mutta kunnon startilla olemme päässeet liikkeelle tämän vuoden alusta. Projektia koordinoi JAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu, mukana ovat myös HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu sekä Åbo Akademi. Yhteistyökumppaneita ovat Koordinaatti, Kohtaamo (ESR-hanke) ja OHTO - Ohjauksen tehostaminen opintopolku.fi-palvelua hyödyntämällä -projekti.

05.02.2016 12:35

Terveisiä postitustalkoista!

Koordinaatin toimistolla on näkyny muuttohulina konkreettisesti käytävillä ja työhuoneissa. Ensimmäinen etappi oli nimittäin tänään aamulla. Olemme jo suurimmaksi osaksi inventoineet markkinointimateriaalit, joita kaappien kätköistä ja kellarista löytyi. Tänään lähti myös postiin materiaalipaketti Nuortenideat.fi-palvelun käyttöön ottaneille toimijoille!