Tammikuu 2016

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

27.01.2016 13:22

Uutta opetellessa periaatteet ja käytäntö kohtaavat

Pariaatteet luovat hyvän pohjan työlle, jota käytännössä tehdään. Aluksi uuden opettelu voi tuntua hitaalta ja hankalalta, kun vähän väliä täytyy pysähtyä miettimään, miksi ja miten oikeastaan teen sitä mitä teen. Hiljalleen periaatteet sisäistyvät omaan käytännön työhön – ehkäpä melkein huomaamatta. Toisinaan sisäistäminen tapahtuu yrityksen ja erehdyksen kautta, mutta epäonnistumistakaan ei kannata pelätä. Oppimisen kannalta on tärkeää, että epävarmuudesta huolimatta uskaltaa koetella siipiään myös käytännön työssä.

21.01.2016 10:33

Muuttohommia

Koordinaatin toimistolla puhaltelevat muutosten ja muuton tuulet. Tyhjät muuttolaatikkopinot odottelevat vielä täyttäjiään, mutta pian alkaa kaappien tyhjennys ja samalla vuosien saatossa kertyneiden paperipinojen perkaaminen.

18.01.2016 17:45

Uusi vuosi - uudet kujeet

Omalla kohdallani uusi vuosi käynnistyi mieluisasti. Pitkään suunniteltu matka Yhdysvaltoihin Washington DC:hen ja New Yorkiin toteutui. Kymmenen päivän matka oli rentouttava ja täynnä uusia elämyksiä, vähän seikkailuakin.