December 2015

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

16.12.2015 13:06

Uusi koulutuskonsepti nuorten liikkuvuudesta (YoMIM)

Nuorten tieto- ja neuvontatyön koulutuskonsepteja järjestetään eurooppalaisen kattojärjestömme ERYICAn (European Youth Information and Counselling Agency, http://eryica.org) jäsenmaissa, kuten Suomessa. ERYICAn järjestämä kansainvälinen YoMIM-kouluttajakoulutus (Youth on the Move – InfoMobility) järjestettiin viime viikolla  Kyproksella. Tämä oli kolmas kansainvälinen ERYICAn kouluttajakoulutus, johon olen henkilökohtaisesti osallistunut.

04.12.2015 08:26

Printtimateriaalikasojen keskellä

Markkinointi keskittyy yhä enemmän digitaaliseen maailmaan, mutta vanha kunnon printtimateriaalikin pitää pintansa aina vain. Tämä näkyy Koordinaatin toimistolla varsin konkreettisesti. Säilytystilat materiaaleille ovat melko rajalliset, joten jokaisen työhuoneen nurkat ja kaapit ovat pullollaan mitä erilaisempia printtimatskuja. On julisteita, esitteitä, flyereita, purukumia, pinssejä, pipoja ja paitoja. Tarroja, kortteja, kyniä ja mukeja. Kasseja, karkkeja, palloja ja heijastimia.