Marraskuu 2015

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

27.11.2015 12:03

Carpe diem - tartu hetkeen

Minulle tarjoitui hieno tilaisuus perehtyä Capre diem -menetelmään muutamia viikkoja sitten. Osallistuin kaksipäiväiseen Distanssi-hankkeen Digitaalisen nuorisotyön perusteet MOOC -kokonaisuuden suunnitteluun Humakissa, jossa siis käytettiin Carpe diem -menetelmää. Se oli sanojen mukaisesti kaksi päivää täynnä hetkiin tarttumista.

18.11.2015 14:07

Mediaa, uusia ihmisiä ja itsensä voittamista Nuorten toimittajapäivillä

Koordinaatti järjesti yhteistyössä Curly ry:n ja Helsingin kaupungin toimintakeskus Hapen kanssa Nuorten toimittajapäivät Helsingissä 13.–15.11.2015. Nämä olivat kolmannet toimittajapäivät ja nyt paikalla oli 22 nuorta ja heidän ohjaajaansa ympäri Suomea.

Tavoitteena mediatoimitusten tapaamisilla on lisätä nuorten mediaosaamista, oppia tuntemaan muita mediatoimituslaisia ja heidän toimintaansa, innostua, saada uusia ideoita, sekä tutustua uusiin ihmisiin. Edustettuna oli yhdeksän eri nuorten toimitusta: