Lokakuu 2015

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

28.10.2015 08:41

Lukuiloa!

Maailma on täynnä kirjoja, jotka herättävät meissä monenlaisia tunteita: vihaa, rakkautta, pelkoja, epävarmuutta... Joistakin kirjoista löytyy vastauksia lähes elämää suurempiin kysymyksiin. Toiset sitä vastoin herättävät vain lisää kysymyksiä.

16.10.2015 15:32

Nuorten ideat kuuluviin!

Tällä viikolla on vietetty Demokratiaviikkoa, joka Nuortenideat.fi-palvelun osalta huipentui tiistaina. Julkaisimme Demokratiapäivänä valtakunnallisen markkinointikampanjamme keulakuvan! Justimusfilms on nuorten suosima sketsi- ja huumorirap-ryhmä, joka kannustaa nyt nuoria kertomaan omat ideansa ja vaikuttamaan. Panostaminen markkinointiin ja tiedottamiseen on tärkeää, jotta nuoret saavat tiedon palvelusta ja voivat sitä tarvittaessa käyttää. Mitkä ovat teillä ne kanavat, joilla tavoitatte oikean kohderyhmän?

09.10.2015 13:31

Hyvällä moodilla

Arkeen laskeutuminen MOODI2015:n jälkeen on hiljalleen tapahtunut. Pitkä valmistelu- ja järjestelyrupeama jää taakse, löytyäkseen jälleen edestäpäin tulevan talven aikana, kun vuoden 2016 tapahtuman suunnittelu starttaa. Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämispäivät on aina antoisa tilaisuus meille järjestäjille, mutta tänä vuonna se antoi jostain syystä erityisen paljon. Ehkä siksi, että samalla juhlittiin Koordinaatin 10-vuotista taivalta.