Syyskuu 2015

Blogi

Koordinaatin henkilökunta on paitsi liikkuvaista, myös pohtivaista sorttia. Vapaata ajatusten jakamista ja keskustelun herättämistä varten kirjoitamme viikoittain julkaistavaa blogia. Blogissa pohdimme omaa työtämme ja työrooliamme sekä avaamme hieman, millaisista asioista ja työtehtävistä arkemme koostuu. Kommenttikentässä on aina tilaa huomioille ja kysymyksille, joten osallistu rohkeasti!

Blogin kirjoittajat

29.09.2015 15:11

Kymppi täyteen - visiosta toteutukseen

Ammatillisesti tarkasteltuna vuoteni nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämisessä ovat olleet huimaa aikaa! Erityisesti viimeiset kymmenen vuotta, Koordinaatin perustamisesta lähtien.

04.09.2015 09:02

Tilauksessa lisää tunteja vuorokauteen

Käynnistyneen syyskauden hektisyydestä kertoo jotain se, että blogikirjoitusten raapustelu on jäänyt Koordinaatissa aika vähälle. Kun töitä on valtavat määrät, joutuu jostain väkisinkin tinkimään. Tunteja on kellossa rajallinen määrä. Lupaamme skarpata blogin suhteen, sillä sen kirjoittaminen tuo mukavaa vaihtelua ja vastapainoa muulle työlle. Ja toivottavasti sitä on myös mukava lukea.

02.09.2015 16:16

Kuinka se loma sujuikaan?

Palaan takaisin aiheessa kesäkuun alussa kirjoittamaani blogikirjoitukseen. Kirjoituksessani pohdin sitä kuinka omalla kohdallani ajattelin loman aikana palautua työstäni.